Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Rebel 3, solídna tretra, dobrá podrážka a tuhá. Tam to končí, upínanie je jeden veľký fail, nekúpil by som znovu. šnúrky menené už tri krát, nechápem ako tam mohli dať šnúrku a ako keby nebolo málo. Po poslednej výmene, som dostal trochu kŕč do ruky pri doťahovaní, proste taký tik, a zrovna keď som doťahoval, strhol som závit, nejde povoliť. Ok dá sa s tým žiť, keď držím palcom ten kolík a otočím nasilu kolieskom, no bonus. Druhá jazda po tej výmene a trafil som skalu, odlomilo mi kolík na spodnom upínaní, nevymyslíš. To už nejde povoliť vôbec. A náhrada sa kúpiť nedá Toto vedieť pred kúpou, nejdem do nich zlaté boa, to mi funguje na starších scott doteraz a to majú 7r len tam je podrážka z nejakej gumy a keď sa má chodiť kdesi po skalách, zachvíľu je po nej, ináč parádna tretra. Čiže , rieším aktuálne do akej značky ísť, určite chcem Boa obojsmerné, čo povolíš aj dotiahneš za jazdy a nejakú odolnú podrážku, čo vydrží aspoň 2-3 roky, karbón samozrejme. Tu u nás sa veľa tlačí, keď chceš ísť za niektorými trailami.
Mojim northwave rebel 3 vypovedal systém upinania nejde povoliť. Nikde na nete ako vymeniť/opraviť akú máte skúsenosti s ich upinanim slw.
Rozober - staci maly imbus, vycisti a natoc naspat.
Johnny80 Tak asi iba smola. Ja jazdim iba NW, mam rozne modely, letne, zimne, dokopy 7 parov, 10-tisice km a jedine, ktore sa mi doteraz rozpadli boli Razer, odlepila sa mi podrazka kompletne, ale z koleckami som doteraz nemal jediny problem. Nahradne snurky mam kupene, doteraz som menil iba jedny a aj to iba preventivne.
Tak to máš asi šťastie, lebo čo viem, ešte aj v obchode mi povedali, však to sa vymení raz za rok ??♂️ kks. Som normálne rozmýšľal, že skočím kúpiť nejaké lanko v tom priemere a v rybárskych potrebách a dám to tam, len po týchto dvoch demoláciach, už nemám chuť a energiu s tým čokoľvek robiť. Dožijú a vyberiem inú značku. ?♂️?
No tak to som fakt rad, ze som mal take stastie, ze mi pri tolkych paroch a stovkach hodin kazdodenneho pouzivania za kazdeho pocasia vsetko drzi a funguje ako ma budem toto stastie pokusat aj nadalej
Radšej väčšie, ale tie tretry sú katastrofa. Je to taka gumená cizma. Poti sa v tom noha ako v saune. Na pedaloch držia dobre ale chodí sa v nich ťažko. Nemaju žiaden grip
ahojte, ti co mate sidi tretry,aku velkost by ste odporucali? mam shimano 48, NW mam 47, cestne i mtb. Niekde som zachytil,ze upravili cislovanie a uz netreba brat az o 2 cisla, ako to bolo kedysi...podla tabulky by mi ale trebalo 48,5, vsetky tretry mam 30,4 cm ale aj bezne topanky musia mat velkost na topankach uvedene 30.5 cm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pisem sukromnu spravu.
Rozober - staci maly imbus, vycisti a natoc naspat.
Johnny80 Tak asi iba smola. Ja jazdim iba NW, mam rozne modely, letne, zimne, dokopy 7 parov, 10-tisice km a jedine, ktore sa mi doteraz rozpadli boli Razer, odlepila sa mi podrazka kompletne, ale z koleckami som doteraz nemal jediny problem. Nahradne snurky mam kupene, doteraz som menil iba jedny a aj to iba preventivne.
https://youtu.be/uu2SZ_WxcbI?feature=shared
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/force-downhill-tretry-siva-cierna-p139729.html?itm_medium=widget&itm_campaign=
Dĺžku chodidla mám 27 cm a neviem či je vhodné zobrať veľkosť 42 (271mm) alebo 43 (277mm).
Akcia -30% FORCE Downhill tretry, sivá/čierna
34,99 € -30%
MOC 73,99 €https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/prislusenstvo/shimano-krytka-na-tretry-pre-modely-sh-ex-p300849.html
asi treba oprobovat sikmacov
https://www.aliexpress.com/item/1005006522147965.html