Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Mam dilemu..v Jumpsporte mi vie chalan dnes spravit cenu na Specialized mtb sport 2012 72e ..tiez tam boli nejake shimana m086 2012 co mi sedeli o trochu tesnejsie ale stale dobre za 60e..teda co je kvalitativne lepsie z tych dvoch pri uvazeni ceny..ale zajtra idem do Prahy a teda ci nieje lepsie sa tam poobzerat po shopoch ked vseobecne v CZ maju lepsie ceny na cyklo (co si niesom isty ci plati v hlavnom meste a tiez co sa tyka tretier ako kategorie, teda ci neviete dat info/radu)
Neviem, ci tieto sporty upravovali, mam model 2010 a stoja za velky prd. Neuveritelne makke pasiky aj zvrsok, takze strata sila pri silnejsom tlaku nahor, jazyk je taky, ze clovek ma cervene pasiky na nohe od upinacieho systemu
Este som dokonca zistil, ze maju inak tvarovanu podrazku, alebo co. Bol som zvyknuty na svoje 2007kove, ale dosluzili. Takze ani to slapanie ala BG sa nekonalo. Dalsi problem .. zistil som, ze zacali robit nizsi koniec, takze mi to malinko tlacilo na prst (ale roztiahlo sa to). Podrazka tretier, ktore Spesl robi uz par rokov je pre mna uplne nepochopitelna. Ako keby ti ludia v zivote nechodili po terene. Inak co sa tyka vydrze, mal som ich 2 mesiace, skoro vobec som v nich nechodil a vyzerali horsie, ako povodne tretry po 3 rokoch a veeeela chodenie. Kupil som vo vypredaji vyssi model, tak som zvedavy (podrazka geometry zatial vyzera, ze je ako kedysi). Ale inak , menej ako Compy sa neoplati podla mna zobrat.
zdravim!
chcem kupit cestne tretry.. co sa nevyznam ,je ich udavana hmotnost.. cca od 235g ..to je za jednu tretru ? pozeral som na DMT PRISMA 2 ,tam je uvedene 600g..ako to vlastne je?
ja ked som zacinal s bajkovanim, po case som chcel tiez SPD ..........a tretry?.... na zaciatok uplne stacili tie oranzove z LIDL-a... za 25e im nic nechybalo a mam ich dodneska....
ale ked uz idem do toho karbonoveho Full-u, musim aj tretry druhe kupit.... nech vypadam jak z magaziiinu
Ahojte premyslam nad tretrami shimano xc 50 alebo shm 088 velkost nohy mam 26,5 cm ake velkosti tretier by ste mi poradily ?
xc 50 ma aj model oznaceny N co to znamena ? Shm088 si viem realne odskusat XC neviem tie by boli kupene z netu. Vdaka za odpoved.
A ty o 03:00:44 nespiš , ale premýšľaš na Shimano tretrami??? Ta ty si inak zapaleny biker...apropo ja kupujem Shimana tretry o číslo väčšie napr. 44 Scott a SH mám 45 a Specialized 44,5 ...inak bežná obuv 44
2 Ramon: mal som zranenie nohy pred dvoma tyzdnami a furt ma to na noc taha tak nespim resp. sa budim. tak asi 43 alebo 44 by som mal skusat nie ? alebo objednat naslepo 43 ? a to ze som zapaleny biker to je tym ze toto je moja prva sezona
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoda ze nemas tretry Mavic, aby som s istotou vedela ake mam objednat
Ak si kúpiš Mavic daj vedieť, chcem ich vyše roka no nie a nie sa dopátrať jedného človeka čo má zhruba moju veľkosť a infu ako mu sedia.
chcem kupit cestne tretry.. co sa nevyznam ,je ich udavana hmotnost.. cca od 235g ..to je za jednu tretru ? pozeral som na DMT PRISMA 2 ,tam je uvedene 600g..ako to vlastne je?
ale ked uz idem do toho karbonoveho Full-u, musim aj tretry druhe kupit.... nech vypadam jak z magaziiinu
Ake Mavic konkretne? Ja mam Alpine XL, velkost 42 2/3 (8,5 UK) a Shimano nosim 43 (model MT42/MT52).
xc 50 ma aj model oznaceny N co to znamena ? Shm088 si viem realne odskusat XC neviem tie by boli kupene z netu. Vdaka za odpoved.
Wau, díky a akú dlhú majú vnútornú vložku? cca 27cm?
http://www.bike-discount.de/en/medien/pdf-10035610-groessenhinweis-sizing-38132/vw_name-download