Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Vyzeraju fajne, tiez som ich pozeral ale ich predchodca me200 mal problem s odliepacou podrazkou tak uvidime ako sa budu drzat, myslim ze je to novy model na tuto sezonu. Tie me700 su podla popisu aj dost tvrde, index 8 (co je dobre). Poriesim to po sezone.
ahojte, taká technická otázočka. Mám crankbrothers kufre a na jednom z nich sa rozpadla tá podložka, čo je medzi hlavičkou skrutky a samotným kufrom a vypadla dakde počas jazdy. Teraz mi celý kufor behá po tretre, lebo sa nedá poriadne dotiahnuť. Dá sa tam vložiť bežná podložka alebo niečo podobné čo nájdem doma, aby som zase nemusel chodiť po servisoch a doprosovať sa či tam nemajú nejakú nazvyš? Lebo kufre samotné sú ešte ok, tak sa mi neoplatí nové kupovať.
Caute, mam tretry Shimano SH-M089L vel. 44 (kupene na inz.) a mam taky problem, ze ked tlacim bike, vecsinou teda do kopca a dostupujem len na spicku nohy tak citim ako mi päta beha v tretre hore dole.... Ked chodim alebo slapem ziadny problem nemam, len pri tom chodeni do kopca. Mate s tym niekto skusenost?? Beznu obuv nosim 42,5-43 ako ktore, v tretre mi noha trosicku beha ked s nou hybem dopredu dozadu... Kedysi za mlada sme do volnych topánok vedeli natlacit kus vaty, mam to spravit aj teraz??
iba taká technická otázka, ale ozaj neviem na čo to presne tam treba mať vo videu tie červené dorazy ktoré tam vloží za ten plech ktorý drží potom kufre a čo sa stane keď tam nebudú ?...VďakaCOMO COLOCAR UNAS CALAS EN UNAS ZAPATILLAS DE MTBOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nic sa nebude diat.Ja som to ani k jednym kufrom nemal. Je to asi len taka zaslepka proti spine,blatu,kedze ten plech nieje po celej dlzke tych otvorov.Ale to sa da aj inak riesit.Prelepenim zhora,resp.zvnutra tretry.
Tak ako tam aj spomína, je to zámok, aby sa ti to nyhýbylo , ja by som to tam radšej dal pokiaľ to všetko máš, nech je to ako má byť . Možno by sa nič nestalo keby to tam aj nieje, veď kufre majú zúbky a keď sa poriadne dotiahnú, tak by sa pohnúť nemali, no keď kúpiš nové tretry aj s tým blokantom, tak nevidím dôvod to tam nedať
Ale ono ten plech z vnútra tretry tam aj tak chodí hore dole, bez ohľadu na to či tam ten červený doraz je, alebo nie je...či sa mýlim ? Čo aby sa nehýbalo imro1
Neviem, ja som takéto tretry nemal, no z toho čo hovoril, síce po španielsky neviem som pochopil že je to zámok, prípadne na uzavretie tretry (možno pred nečistotami ako spomínal RANDAL ), no myslel som, že aj na obmedzenie pohybu toho plechu, ale aj tak ak to máš, tak to tam daj a budeš mať pokoj, ako to preliepať páskou a pod., veď prečo to nevyužiť, keď je to na to určené ?
Zaujímavé, no bol by som zvedavý ako je to s komfortom pri dlhších jazdách, lebo moc komfortne mi to nepripadá , ale fandím takýmto nadšencom a zvlášť Slovákom, keď sa pustia do takéhoto projektu.
tretry bez skusania by som nekupoval, hlavne ked sa rozhodujem medzi rozdielnymi znackami, kedze Sidi su urcene pre uzsiu nohu a Shimano pre stredne siroku az siroku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iba taká technická otázka, ale ozaj neviem na čo to presne tam treba mať
https://www.instagram.com/mamo.composites/
alternativa Shimano SH-RC7
blbe je ze to nemam ako vyskusat
https://hanseeno.myshopify.com/collections/shoes/products/u100g-shoes