ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Ja ho už nepoužívam, ale skús napísať Jezusovi, tuším ho používa...každý považuje za nedostatok niečo iné, mne vadilo nelogické (pre mňa) usporiadanie údajov v jednotlivých obrazovkách, resp. nemožnosť programovania obrazoviek a aj niektoré iné, ale za tie peniaze je to dobré
Ja mam Lezyne microgps na bike (nie vo verzii hodiniek). Na cyklotury je to fajn, bateria vydrzi realne 11-12 hodin (mam verziu bez farebneho displeja). Ak to chces ale na bezne nosenie ako sporttester, resp. smarthodinky, tak by som to nebral.
Čo naň poviete? Hľadám náhradu za aliexpresový tacháč(inak veľmi dobrý) a jediné moje požiadavky sú presné údaje o rýchlosti, priemerke, vzdialenosti, kadencii, srdcovej frekvencii, atď... GPS, stravu podobné vychytávky nepotrebujem.
Jediné nad čím premýšlam je či sa vyplatí priplácať u tohto tacháča za funkcie ako nadmorská výška, ukazovateľ stúpania, kalkulovaný výkon. Ak mám byť konkrétnejší, tieto funkcie by sa zišli, len či to ukazuje presne.
U toho wattového kalkulovaného výkonu si ilúzie veľmi nerobím, ale ostatné funkcie by som chcel čo možno najpresnejšie, inak nemá význam za ne priplácať a stačí comp o 50eur lacnejší.
Diki za rady, behom víkendu by som chcel objednávať, budem vďačný za rýchle odpovede.
Ak netreba tu "bizuteriu" okolo tak tu je cena vyhodnejsia https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=182316;menu=1400,1420,1421 Drziaky ti darujem kolko len chces. Ak chces aj kadenciu, speed senzor + HR tak nie je co riesit, lebo HR pas cca 40€+ a kazdy snimac po 30€, cize cena dobra.
Displej je pekny a prehladny a to je asi tak vsetko cim je lepsi ako ostatne, ked chces iba klasiku na rychlost tak pozri kludne nieco lacnejsie. Ja mam vyssiu verziu bez drotu a s tlakom, tlak ma perfekny, ukazuje velmi rychlo aktualne % kopca, tu funkciu milujem, nastupane metre a tak. nfc funkcia je onicom, iba prenesie kolko km si presiel za trip do telefonu.
Bezdrotovy senzor sa od***** po pol roku, vyreklamovali ho a poslali "novy", novy nebol a bol uz na tom istom mieste ciastocne prasknuty takze som im ho obratom znova poslal 5s. Velmi slaby kusok plastu drzi ten bezdrotovy vysielac, drotova verzia asi ok. Taktiez bezdrot mi dost rusilo svetlo z ciny solarstorm s externou baterkou.
No očakávam od neho presne tie funkcie čo má teraz mi už dosluhuje ten lidlácky (ca 5-6 rokov má) - niekedy blbne a prestane ukazovať rýchlosť, musím zastavovať a poohýbať káblik pri snímači a potom znova naskočí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
čo poviete na lezyne micro gps hodinky , teraz sú za super cenu
http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/lezyne-micro-colour-gps-watch-w-mapping-and-hrm-2017/rp-prod164010
oplatí sa isť do toho ? + - toto konrétne by som chcel využívť viac mimo biku.....
Čo naň poviete? Hľadám náhradu za aliexpresový tacháč(inak veľmi dobrý) a jediné moje požiadavky sú presné údaje o rýchlosti, priemerke, vzdialenosti, kadencii, srdcovej frekvencii, atď... GPS, stravu podobné vychytávky nepotrebujem.
Jediné nad čím premýšlam je či sa vyplatí priplácať u tohto tacháča za funkcie ako nadmorská výška, ukazovateľ stúpania, kalkulovaný výkon. Ak mám byť konkrétnejší, tieto funkcie by sa zišli, len či to ukazuje presne.
U toho wattového kalkulovaného výkonu si ilúzie veľmi nerobím, ale ostatné funkcie by som chcel čo možno najpresnejšie, inak nemá význam za ne priplácať a stačí comp o 50eur lacnejší.
Diki za rady, behom víkendu by som chcel objednávať, budem vďačný za rýchle odpovede.
https://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?articleId=12314
Ak netreba tu "bizuteriu" okolo tak tu je cena vyhodnejsia https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=182316;menu=1400,1420,1421 Drziaky ti darujem kolko len chces. Ak chces aj kadenciu, speed senzor + HR tak nie je co riesit, lebo HR pas cca 40€+ a kazdy snimac po 30€, cize cena dobra.
Vďaka za odpoveď
Bezdrotovy senzor sa od***** po pol roku, vyreklamovali ho a poslali "novy", novy nebol a bol uz na tom istom mieste ciastocne prasknuty takze som im ho obratom znova poslal 5s. Velmi slaby kusok plastu drzi ten bezdrotovy vysielac, drotova verzia asi ok. Taktiez bezdrot mi dost rusilo svetlo z ciny solarstorm s externou baterkou.
najskor si povedz ( napis
// edit
a ak je to tvoj prvy, tak si kup z lidla a testuj ...