Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Áno,pozeral. Podľa návodu som to montoval . Aj som kontaktoval Škodu. Odpoveď klasicka, kontaktujte najbližšieho autorizovaného predajcu. Skúsim pošpekulovať.
Dnes testovaný nový nosič Oris Traveller 3. Hrádok a naspäť vyše 160km. Inak maxi spokojnosť. Drží pevne, necítil som nejaké pohupovanie v zadu, bicykel držal pevne, stále som pozeral do späťákov, či sa nejako netrase, nevaklá a pod.. Manipulácia celkom jednoduchá.
Zdravim... ma niekto skusenosti Thule vs. Yakima ? Chcem kupist stresny nosic + priecniky a neviem sa rozhodnut medzi Thule a Yakima. Oba su na tej istej cenovej hladine.
THULE UPRIDE 599 +THULE WINGBAR EDGE 9594+3119 alebo alternativa YAKIMA S24 + K451 + YAKIMA HIGHROAD
Mám skúsenosť s yakima highroad.
Je to naozaj poriadny kus železa. V porovnaní s Thule proride, ktorý tiež používam, je ten nosič oveľa pevnejší, ale samozrejme aj ťažší. Obsluha je veľmi jednoduchá.
Ja mam Thule Upride a Yakima Frontloader. Thule lepsie uchytenie na strechu, cez Tcka v drazkach. Yakima zas lepsie nahadzovanie bycikla a upevnenie. Moja skusenost.
Čaute.mam jednu otázočku . Zabezpecujete niečím dodatočne bicykle na nosiči? Ak áno čím ? Nosič mám carface model neviem ale má zámky aj na guľu aj na bike. Ďakujem za odpoveď
Určite ešte reťaz. Ale keďže mám karbón, tak sa snažím iba keď zastavím - jazdím veľa diaľnice, takže zastavím, nechám dochladiť turbo, medzi tým zamknem bike a potom vypnem motor.
Nosic mam o gulu zaisteny visiacim zamkom. Bicykle na nosici Ulockom s lankom. A este 2m najhrubsou retazou na motorku, ta viaze spolu bajky, nosic aj oko na aute. Vzhladom na vek a stav bikov je to uz overkill. Ale bezpecnost je vzdy lepsie nastavit na max, lebo casom sa uz spravidla len znizuje.
Ak budes vozit viac bicyklov, tak tazne. Je to praktickejsie. Navyse tazne vyuzijes ani nevies kedy, napr. na nejaky vozik... A tie odnimatelne su super, ziadna gula vzadu nekuka, ked ju nepotrebujes.
Ak budes vozit viac bicyklov, tak tazne. Je to praktickejsie. Navyse tazne vyuzijes ani nevies kedy, napr. na nejaky vozik... A tie odnimatelne su super, ziadna gula vzadu nekuka, ked ju nepotrebujes.
Max ak dva aj to vacsinou jeden tiez si myslim ze je vyhodnejsie tazne kolko krat mi trebalo nieco preniest tazne nebolo tak som riesil dodavkou zbytocne
A ked bude chciet ist znamy prave vtedy, ked ty, tak si od neho asi nosic nepozicias Skus si pozriet aj bazos, mozno najdes nieco za zaujimavu cenu. Ja som nasiel na svoje auto cely set (priecniky + 2x nosic) pouzivany pol roka za dve stovky namiesto styroch.
Byvam v dome ale samozrejme dost casto parkujem v meste ci v robote .. ak znamy bude potrebovat nosic viem si ho poziciat v pozicovni 8-10€ na den takze pohoda podla mna .. samozrejme jazdene priecnikx plus nosic su lacnejsie no na bazosi na Kiu Ceed 2015 som nic nenasiel 😂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jozo_1012 dakujem velmi pekne
THULE UPRIDE 599 +THULE WINGBAR EDGE 9594+3119 alebo alternativa YAKIMA S24 + K451 + YAKIMA HIGHROAD
Je to naozaj poriadny kus železa. V porovnaní s Thule proride, ktorý tiež používam, je ten nosič oveľa pevnejší, ale samozrejme aj ťažší. Obsluha je veľmi jednoduchá.
S Thule upride skúsenosť nemám.
Ja mam Thule Upride a Yakima Frontloader. Thule lepsie uchytenie na strechu, cez Tcka v drazkach. Yakima zas lepsie nahadzovanie bycikla a upevnenie. Moja skusenost.
Max ak dva aj to vacsinou jeden
ak v bytovke, tak nosic na tazne je pri 1 bajku vrcholne neprakticky