Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Easyfold používam 2roky a max. spokojnosť. Nie je problém naložiť 3 bajky s boost rozmerom bez toho aby sa dotýkali. To si ale dávam pozor aby 2. a 3. bike boli k sebe kotúčom a bez páčky na oske.
Ahojte. Mám nosiče na strechu Thule ProRide a doteraz som mal priečniky s T drážkou. Teraz som vymenil auto a mám tam modulárne lyžiny so šírkou 7,5 cm. Chcel som kúpiť adaptér, ale tento, ktorý predávajú aj tu na eshope je vraj iba do šírky 6 cm.
Ahojte, zháňam nejaký nosič na strechu. Problém je ten, že mám Kellys Swag s dĺžkou 1271mm a nosič s takouto možnosťou dĺžky som ešte nedokázal nájsť (jedine jeden Thule za 250€, čo mi príde trošku cez čiaru). Vedeli by ste mi poradiť, ktorý strešný nosič je schopný uchytiť aj takto väčší bike?
Ďakujem!
Ahojte, zháňam nejaký nosič na strechu. Problém je ten, že mám Kellys Swag s dĺžkou 1271mm a nosič s takouto možnosťou dĺžky som ešte nedokázal nájsť (jedine jeden Thule za 250€, čo mi príde trošku cez čiaru). Vedeli by ste mi poradiť, ktorý strešný nosič je schopný uchytiť aj takto väčší bike?
Ďakujem!
Mam bike s dlzkou 1281mm a musel som kupit Thule UpRide, kde sa v pohode zmestil na 29" kolesach a drzi velmi pevne, myslim si ze pre bike s takouto dlzkou nie je vela moznosti
Presne tento Paulchen nie, ale podobný noname mám, s rovnakým systémom uchytenia (haky/gurtne hore a zboku, nohy zdola), na občasné použitie mne postačuje, dokonca aj kufor sa dá otvoriť, vo dvojici;).
Hlavne vyries viditeľnosť EČV a prípadnú červenobielu tabuľku pri jazde do zahraničia (iná téma tu na fóre)
A kam tu rampu akoze napojis? To vyzera byt slusna divocina - v detaile vidis ako ide odniekial zvnutra kamsi von kabel, ale neviem si predstavit ako to civilizovane urobit. Davat dole nejake krytky a potom rozbockou napajat kable pod koncovku na svetlo sa teoreticky da, ale neznie mi to ako najlepsi napad - hlavne ak to chces pravidelne pouzivat
Ahojte, niekto skúsenosti a Buzzrack e Scorpion? Cena je za mňa okej ale zaujima či sa tam netreba niečoho báť / stabilita pri naložení 2 bikov / e bikov atď atď dlhodobejšie skúsenosti ? .... Ďakujem
Mam bike s dlzkou 1281mm a musel som kupit Thule UpRide, kde sa v pohode zmestil na 29" kolesach a drzi velmi pevne, myslim si ze pre bike s takouto dlzkou nie je vela moznosti
Ďakujem,
po zvážení a dlhdobejších výhliadkach sme sa nakoniec rozhodli dať namontovať na auto ťažné a budeme kupovať aj taký nosič. Chvalabohu
Ďakujem,
po zvážení a dlhdobejších výhliadkach sme sa nakoniec rozhodli dať namontovať na auto ťažné a budeme kupovať aj taký nosič. Chvalabohu
Tak je jasne ze tazne je najlepsie riesenie. Len ja menin sluzobne auto kazde 3 roky a jedina moznost je stresny nosic a tam som max spokojny s Thule riesenim
Ahojte, niekto skúsenosti a Buzzrack e Scorpion? Cena je za mňa okej ale zaujima či sa tam netreba niečoho báť / stabilita pri naložení 2 bikov / e bikov atď atď dlhodobejšie skúsenosti ? .... Ďakujem
Ahoj, máme ho rok, síce veľmi nejazdený, ale absolvoval aj cestu do Chorvátska (1 ebike, 1 obyčajný) a v pohode. Myslím, že sa netreba obávať.
Zdravim vsetkych. Chcem sa prosim opytat ci nema niekto skusenosti s nosenim fatbiku na stresnom nosici. Viem ze sa da kupit adapter na “klasicky” thule upride (chytenie o ramovu trubku). Ide teda len o sadu “zlabov” na sirsie kolesa a dlhsia plastova pracka kedze koleso je aj vyssie. Dakujem
Pridávam sa z otázkou-mám Octaviu gen.3 combi,vozím na cyklodovolenky 2 bicykle bez kolies v kufri,ale kvôli miestu mám vymontované komplet zadné sedadlá,je trochu oštara ich nakladať-obe kolesá dole,upevniť rámy gurtňami na záchytné oká a pod ...
Nemám ťažné,zvažujem preto kúpiť 2 ks Thule UpRide:
Pozdáva sa mi na tomto riešení to,že celý bike aj z kolesami dvihnem,položím do nosiča,upevním a vybavené.
V aute môžu byť všetky sedadlá,aj v kufri ostane viac miesta-otázka:
Ako sa chovajú tie bicykle na dialnici,je z toho v aute hukot pri povolenej 130 km/h,alebo treba ísť pomalšie?
Píšte kto má reálnu skúsenosť-a ešte dajte typ,či treba kúpiť aj Thule priečniky alebo sa dá aj niečo lacnejšie,dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.thule.com/en-sk/bike-rack/accessories/thule-proride-squarebar-adapter-_-889500
Objavil som ešte tento, ale nikde neviem nájsť, či sa zmestí aj na tie modulárne lyžiny so šírkou nad 7,5 cm. Nemá niekto skúsenosť?
https://www.thule.com/en-sk/bike-rack/accessories/thule-bike-rack-around-the-bar-adapter-_-889800
Ďakujem!
Ďakujem!
pohravam sa s myslienkou ze by som radsej ako na streche mal tie bicykle schovane vzadu ale zase nechce sa mi robit tazne a ist na policiu etc.
Hlavne vyries viditeľnosť EČV a prípadnú červenobielu tabuľku pri jazde do zahraničia (iná téma tu na fóre)
Ďakujem,
Tak je jasne ze tazne je najlepsie riesenie. Len ja menin sluzobne auto kazde 3 roky a jedina moznost je stresny nosic a tam som max spokojny s Thule riesenim
Ahoj, máme ho rok, síce veľmi nejazdený, ale absolvoval aj cestu do Chorvátska (1 ebike, 1 obyčajný) a v pohode. Myslím, že sa netreba obávať.
Nemám ťažné,zvažujem preto kúpiť 2 ks Thule UpRide:
https://www.sglcars.sk/produkt/thule-upride-599?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwydSzBhBOEiwAj0XN4IPyQ-kJu9xgKWy16B_kLmTDjWvonZJwUKqVFEKJwmknBXftlIXykxoCoXEQAvD_BwE
Pozdáva sa mi na tomto riešení to,že celý bike aj z kolesami dvihnem,položím do nosiča,upevním a vybavené.
V aute môžu byť všetky sedadlá,aj v kufri ostane viac miesta-otázka:
Ako sa chovajú tie bicykle na dialnici,je z toho v aute hukot pri povolenej 130 km/h,alebo treba ísť pomalšie?
Píšte kto má reálnu skúsenosť-a ešte dajte typ,či treba kúpiť aj Thule priečniky alebo sa dá aj niečo lacnejšie,dík.