Ten co som mal ja tak erg mode prestal fungovat, watty ukazoval absolutne mimo 300w na trenazeri bolo 500w na favero assioma pedaloch alebo quarq pavuku. Ako vravim, hnoj. Da sa toho pocitat po internete dost, support bol tiez useless.
Mam totiz nejake komponenty nazvys a zvazujem ze by som si to zlozil len na ten trenazer. Takze namiesto prehazky by mohol ist len ten napinak z ali? Brzdy na to nepotrebujem tiez?
Tak to potom nepotrebujes napinak, nie? Ak chces komponenty len na trenazer, tak si skrat retaz presne ako potrebujes.
Mam novy Wahoo Kickr Core 2, verzia so Zwift Cog. Predtým ako som osadil bike tak som nastavil retaz vpredu na malej píle, vzadu asi na 5-6 pastorok. No keď ide stúpanie a treba zabrať, tak v pedaloch pociťujem ako keby vibrácie. Neviem ako by skm to inak opísal ale pri klesani to nerobí. Netušíte čím by to mohlo byt?
No zatial sa mi to nepodarilo vyriesit. Dunenie/vibrovanie prechadza priamo do pedalov.
Dal som uplne novu ultegra retaz, skusal postupne vsetky pozicie na Cogu ale nic sa nezmenilo. Dokonca som skusal podlozit kontaktne body trenazera ale taktie nic. Este skusim vymenit Cog za kazetu ale zatial sa mi do toho nechcelo ...
lear1 Ja som zažil podobné vibrovanie až dunenie po výmene ojazdenej reťaze za novú (GX). Po pár tréningoch to prestalo. Tiež mám cog. Myslím že nová reťaz nedosadá úplne najlepšie na ten univerzálny pastorok.
A nemôžu byť tie vibrácie spôsobené tým, že ten elektromagnet + remeň vo vnútri, (čo v podstate vytvára odpor a simuluje jazdu do kopca) drhne? Teda že remeň ako keby dobre nesedel na tých bežcoch a je povedzme len milimetrik alebo menej "zvlečený"? Není teda v rovine a vytvára trenie = vibrácie.
lear1 Ja som zažil podobné vibrovanie až dunenie po výmene ojazdenej reťaze za novú (GX). Po pár tréningoch to prestalo. Tiež mám cog. Myslím že nová reťaz nedosadá úplne najlepšie na ten univerzálny pastorok.
No na novej retazi som najazdil asi dve-tri hod a zatial to nepreslo, tak dam tomu este sancu. Paralelne som napisal na wahoo support, uvidim co odpisu - ak vobec.
Este jedna vec. Mam malu izbu a akosi tam neviem natrepat este aj komplet bike s prednym kolesom. Nejaka rada ako by to slo vyriesit bez kolesa a nech to aj nejak normalne vyzera? Nasiel som na Ali taku srandu len by som to potreboval napojit na nejaky stojan, hmm?
Asi by som to namontoval na nejaký hranol 10x10cm zrezaný spodok trochu do šikma a na ten hranol pripoj najaký držiak do ktorého osadiš prednu vidlu. Vieš si to predstaviť? Nechce sa mi kresliť.
Skúsil som to doma, je to plne funkčné a stabilné, ale pozor, treba mať rovnú podlahu, inak treba ten zvislý hranol nastavovať tak, aby rovnomerne tlačil na cely ten držiak osky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Saris
Tak to potom nepotrebujes napinak, nie? Ak chces komponenty len na trenazer, tak si skrat retaz presne ako potrebujes.
https://www.velosprint.sk/cyklisticke-trenazery-valce/wahoo-kickr-core-2-with-zwift-cog-and-click/?gad_source=1&gad_campaignid=17178328506&gbraid=0AAAAAC_UOHwMrfe2sgGNm-5g0LyLrTrZC&gclid=Cj0KCQiAoZDJBhC0ARIsAERP-F-DOVrUojSLqwvXlgj3ZjRRiKhfRfDC68XzeB0TOdIrz96xfptXfHIaAlKnEALw_wcB
No zatial sa mi to nepodarilo vyriesit. Dunenie/vibrovanie prechadza priamo do pedalov.
Dal som uplne novu ultegra retaz, skusal postupne vsetky pozicie na Cogu ale nic sa nezmenilo. Dokonca som skusal podlozit kontaktne body trenazera ale taktie nic. Este skusim vymenit Cog za kazetu ale zatial sa mi do toho nechcelo ...
No na novej retazi som najazdil asi dve-tri hod a zatial to nepreslo, tak dam tomu este sancu. Paralelne som napisal na wahoo support, uvidim co odpisu - ak vobec.
https://www.reddit.com/r/Zwift/comments/s5fqi0/homemade_front_wheel_block/
Skúsil som to doma, je to plne funkčné a stabilné, ale pozor, treba mať rovnú podlahu, inak treba ten zvislý hranol nastavovať tak, aby rovnomerne tlačil na cely ten držiak osky.
Neviem aku by to mohlo mat suvislost s konektivitou, kazdopadne od zaciatku ho mam pripojeny na Wifi. Toto je mechanicky "problem".