Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Elite Su-Sta opora predného kolesa k trenažéru, nastaviteľná
24,99 €
savings
MOC 37,99 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
Keď sa troška natiahne reťaz a opotrebuje sa, prestane to robiť. No trvá to nejaký čas, bude to menej a menej robiť tie vibrácie, záleží ako často jazdíš. Takže daj tomu čas a nešpekuľuj.
pisal som, ze mi to robilo aj na starej retazi...
daj aj sem prosim, nech vieme, lebo ja tiez meditujem stym
Ale treba si dat sluchatka, iba vtedy pocut dunivy zvuk. A vlastne pocas toho dunenia sa objavuju aj vibracie v klukach…
Inac hlucne je to pekne. Na vymenu. Inac niekto tu pisal ze si kupil Wahoo Kickr 6 a tam pisal ze je to uz zbavene detskych chorob a chyb Wahoo 2 a 5. Ja osobne by som do 2 nesiel.
Ale treba si dat sluchatka, iba vtedy pocut dunivy zvuk. A vlastne pocas toho dunenia sa objavuju aj vibracie v klukach…
Tak to je extrém hento. Ja som si myslel, že iba pri kľuke to robí mierne vibrácie. Kamarátovi to robilo mierne vibrácie pri pedalovaní, keď mal novú reťaz a potom to prestalo po čase úplne. Ale on má Garmin Tacx Neo 2T. Tak hádam sa to vyrieši k tvojej spokojnosti.
Ahojte, ja mám trenažér elite justo 2 a ratched sa mi trochu pohybuje von a dnu. Je to v poriadku alebo nie?