Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
On je aj problém že ináč sa kupujú veci teraz pre 5ročného ako potom pre 10ročného. Neviem či kúpiš niečo čo Ti bude vyhovovať aj napr. počas 5 rokov bez zmeny, syn bude väčší, vyšší a bude inak reagovať. Vozíkov sú viaceré značky, naozaj by som skúsil to velofiala, vedeli poradiť, majú s vozíkmi skúsenosti. Držím palce Tebe aj synovi.
On je aj problém že ináč sa kupujú veci teraz pre 5ročného ako potom pre 10ročného. Neviem či kúpiš niečo čo Ti bude vyhovovať aj napr. počas 5 rokov bez zmeny, syn bude väčší, vyšší a bude inak reagovať. Držím palce Tebe aj synovi.
Ďakujem veľmi pekne za rady. Skúšali sme Qeridoo Sportrex 1, kámoš nam požičial. No ten je tak akurát, dokonca vystrkával nohy z neho. Vydržal nam v pohode 2,5 hodiny a popri tom aj pospal. Ten benecykl som pozeral, len jednu nevýhodu má že nieje vôbec odpružený. Možno by sa to dalo riešiť nejakou poduškou, ale či ten vozík by to dlho vydržal. A či bude niekedy vôbec šľapať aj on, to fakt neviem. Bodaj by . Ešte raz ďakujem
Nám tu chodí relatívne dosť ľudí na tých bicykloch kde sedia vedľa seba - šliapať môže ale aj nemusí. Ak je záujem, tak skúsim zohnať nejaké info od niekoho, lebo pravidelne stretávam asi 3-4 také bicykle.
Otázka je, či sa to na vo vašej lokalite vôbec dá použiť, keďže tu máme takú sieť cyklociest ako nikde na svete.
Ja by som vozík bez odpruženia do terénu ani nebral. Kupuješ to na dlhšie, syn sa určite odvďačí za pohodlie. A môj syn vo vozíku tiež spával, neskôr aj v cyklosedačke. Tie spoločné bicykle sú tiež super, ak to zvládne je to potom spoločný zážitok.
Ďakujem. No zatiaľ máme taký plán,že chceme vozík za bike. Mali sme požičaný ebike s vozíkom. Manželku konečne bavilo jazdenie so mnou a malý sa z toho tešil. No a ja si môžem popri nich zamakať
@bmac - Ešte BURLEY vozíky sú fajn, SOLO/DLITE, aj s odpružením. Záleží ozaj od ceny a parametrov. My sme mali ešte s malým synom CROOZER ( ťažký, do bytu široký), CHARIOT ( požičiavaný, super vetranie), BURLEY som testoval len na jednej výstave a u nás pred rokmi nebol dostať. Ale to už bolo dávno.
Tiez sme zacinali s croozerom. Prechod na chariot cx1 bol znacny posun vpred. Lahky spratny odpruzeny vychytany. Rozsiril moznosti jazdenia. Mala aj maly si to užívali. Pojazdili sme vela. Na jar som ho poslal do sveta. Uz jazdi dalsie mimino.
Ahojte. Chcela by som poprosiť o radu. Mám tri deti - takmer 10,7 a 2,5roku. Rada by som s nimi vyrážala na dlhšie vylety, teraz chodíme spolu len minimálne, lebo najmenšia nechce do sedačky a tak ju po lesoch vozim v ergonosici na chrbte ( prosím, nechcem o tomto diskusiu), tam sa aj vyspí, ale je to tak na 2-3 hod max.
Zvažujem kúpu cyklovoziku, jednak by do nej sla mala ( skúšali sme posadiť do Chariot CX, lubilo sa jej), jednak by tam šli veci pre nás ostatných...
Váham medzi tým Chariotom (plus mi príde , že je užší - nepríde mi to take nebezpečne na úsekoch po ceste, nižšia váha ) a Croozerom (väčší priestor, mala je aj na svoj vek velika , väčší priestor na ostatne veci a cena)
Čo by ste , prosím,odporučili? Je ten váhový rozdiel medzi nimi podstatný? Vládzem celkom ok, aj tak ma budú limitovať pri ťahaní staršie deti. A čo komfort pri jazde pre dieťa? Môže, teoreticky v Croozere spat? Dakujem
V kazdom voziku moj syn ked bol maly zaspal, Croozer aj Chariot. Croozer je vacsi, viac veci sa tam zmesti. Pre velmi male deti sa daju kupit vlozky, miminovnik. Ale je sirsi. Chariot ma lepsie vetranie a je lahsi a uzsi. A poberies len to co potrebujes.
Pri tahani kazde kilo usetrene na vahe bude vitany rozdiel, citil som to pri dlhsich vyletoch. Alebo hoci len pri manevrovani, tlaceni, alebo otacani sa na schodoch.
Treba zvazit aj ako casto ho budes pouzivat v praxi. Chces ho vyuzivat aj napr. na behanie, pozriet teda uchytenie jogging kolesa, ktore mozes mat pri chariot lepsie a so sebou. Alebo len taky detail ci sa Ti vozik zmestí na sirku/dlzku do vytahu alebo cez dvere, alebo musis davat bocne koleso/kolesa dole. Raz dvakrat to spravis a prestane Ta to bavit. A to iste ak ho chces napr. prevazat autom. Zlozeny sa zmesti nezmesti, zaberie vela miesta.
My sme cez zimu zaobstarali Hamax outback a vozili sme ho cele toto leto. Neriesili sme velkost a vahu to nam bolo jedno, aj tak sme do kufra vozika nalozili xy kg veci pre maleho. Vozik odpruzeny komfortny, maly tam vydrzi hodiny, spi bez problemov ( vozime ho asi od pol roka ). Podla toho co som stretaval v lesoch patri asi medzi vacsie, a tak treba volit vhodnu sirku lesnej cesty - zatial sme presli vsade. Zatial maximalna spokojnost siel by som do kupy opat. Oproti thule rozhodla cena - skoro polovična. Na eshope som ho nasiel za necelych 500€. Jedina vec ktora nam vadi, je nemoznost otvorit bocnice a v horucom lete ho je tazke vetrat. Ak by niekto sa nevedel rozhodnut v okoli Kosic rad ukazem.
Čaute, vedel by mi prosím vás niekto povedať, či sa da zohnať celé to vnútorne polstrovanie na cyklovozik Croozer for2kids? A ten cely vonkajší obal? Ďakujem pekne
Čaute, vedel by mi prosím vás niekto povedať, či sa da zohnať celé to vnútorne polstrovanie na cyklovozik Croozer for2kids? A ten cely vonkajší obal? Ďakujem pekne
Ak hladas original nahradne diely (tak som pochopil) tak potom tu https://www.dveplusdve.cz Je to pokial viem jediny dodavatel original nahradnych dielov pre Croozer v SR a CR. Bral som od nich loziska na Croozer, nakolko je tam dak speci rozmer ze to nikto iny nevedel dodat.
Ahojte,
potreboval by som radu od tých, ktorí používajú dvojmiestny cyklovozík.
Používate s jedním deckom alebo s dvoma? Oplatí si kúpiť dvojmiestny pre jedno decko? (Viem, väčšia váha, širšia)
Vozil v tom voľakto vôbec dve deti?
Plánujeme dve deti a rozmýšľam nad tým, že by sme si kúpili dvojmiestny a potom, keď bude väčšia (3 roky) a druhé (rok) tak možno že aj obidvaja by v tom cestovali..
Užili by si cestu obidvaja?
Alebo, lepšie by bol využívaný jednomiestny, lebo keď sa narastie tak potom bude mať svoj bicykel..
ahoj, mal som najprv 1-miestny, ale ked prisiel druhy syn, tak sme predali a kupovali 2-miestny. Uplne v pohode tam boli dvaja. Povedal by som vacsia zabava . Neskor, ked starsi vyrastol, tak mladsi tam sedaval sam a starsi len ked bol unaveny z bicykla. Ked tam sedaval sam, mal samozrejme vacsie pohodlie v 2-miestnom, kedze tie pasy sa dali prepnut tak, aby sedel v strede ako kral. Isiel by som do 2-miestneho.
Ja mam dvojmiestny. S jednym pasazierom mas vela miesta na batozinu. Ked su dvaja, zabavia sa spolu. Urcite by som kupil dvojmiestny. Nie je to velky rozdiel vo vahe ani rozmeroch. Ja som zvazoval aj dva jednomiestne, ale bola by to hlupost, lebo vacsinou idem s detmi len sam. Thule ma od urciteho roku vyroby moznost sklapat kazdu sedacku zvlast - ak zaspi len jeden.
prosim poradte mi. blizia sa Vianoce a tak by som chcel kupit vnucke, alebo teda aj jej rodicom cyklovozik. tuto temu som si precital, ale aj tak mi nie je vsetko uplne jasne. aky je rozdiel v hmotnosti a sirke pri voziku pre jedno dieta a pre dve? som skor rozhodnuty pre dve, nech tam ma krpata pohodlie a este sa tam zmestia aj tie ich hrackarske psy. ale zase ci to nie je velka obluda, s ktorou bude problem prejst po cyklotrase. a okrem toho by som rad nieco, co ma v zakladnej vybave toho co najviac. nepotrebujem tam set na lyze, ale to ostatne co tam moze byt, aby tam bolo. nevesta vie denne prejst 20 km s beznym kocarom. takze predpokladam, ze s vozikom to nebude menej. ako je to s kolesami a nabojmi? ako casto sa mam pripravit na udrzbu? bude chodit aj v zlom pocasi, takze vozik dostane dost zabrat, poradte mi konkretne modely s ktorymi mate skusenost alebo ktore by ste si kupili, ked by ste to teraz mali riesit. vopred dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem veľmi pekne za rady. Skúšali sme Qeridoo Sportrex 1, kámoš nam požičial. No ten je tak akurát, dokonca vystrkával nohy z neho. Vydržal nam v pohode 2,5 hodiny a popri tom aj pospal. Ten benecykl som pozeral, len jednu nevýhodu má že nieje vôbec odpružený. Možno by sa to dalo riešiť nejakou poduškou, ale či ten vozík by to dlho vydržal. A či bude niekedy vôbec šľapať aj on, to fakt neviem. Bodaj by
Otázka je, či sa to na vo vašej lokalite vôbec dá použiť, keďže tu máme takú sieť cyklociest ako nikde na svete.
Edit : tých 15 sekúnd Googlenia som mohol urobiť aj predtým a je to niečo z tohoto: https://www.vanraam.com/nl-nl/advies-inspiratie/nieuws/fiets-voor-gehandicapten
Keby bol naozaj záujem, tak môžem skúsiť pohľadať aj použitý, ale tam nič nesľubujem
Zvažujem kúpu cyklovoziku, jednak by do nej sla mala ( skúšali sme posadiť do Chariot CX, lubilo sa jej), jednak by tam šli veci pre nás ostatných...
Váham medzi tým Chariotom (plus mi príde , že je užší - nepríde mi to take nebezpečne na úsekoch po ceste, nižšia váha ) a Croozerom (väčší priestor, mala je aj na svoj vek velika , väčší priestor na ostatne veci a cena)
Čo by ste , prosím,odporučili? Je ten váhový rozdiel medzi nimi podstatný? Vládzem celkom ok, aj tak ma budú limitovať pri ťahaní staršie deti. A čo komfort pri jazde pre dieťa? Môže, teoreticky v Croozere spat? Dakujem
Pri tahani kazde kilo usetrene na vahe bude vitany rozdiel, citil som to pri dlhsich vyletoch. Alebo hoci len pri manevrovani, tlaceni, alebo otacani sa na schodoch.
Treba zvazit aj ako casto ho budes pouzivat v praxi. Chces ho vyuzivat aj napr. na behanie, pozriet teda uchytenie jogging kolesa, ktore mozes mat pri chariot lepsie a so sebou. Alebo len taky detail ci sa Ti vozik zmestí na sirku/dlzku do vytahu alebo cez dvere, alebo musis davat bocne koleso/kolesa dole. Raz dvakrat to spravis a prestane Ta to bavit. A to iste ak ho chces napr. prevazat autom. Zlozeny sa zmesti nezmesti, zaberie vela miesta.
Ak potrebujes nieco konkretne a nemaju to, napis im, vzdy vedeli poradit.
Ak potrebujes nieco konkretne a nemaju to, napis im, vzdy vedeli poradit.
Ďakujem pekne
Ak hladas original nahradne diely (tak som pochopil) tak potom tu https://www.dveplusdve.cz Je to pokial viem jediny dodavatel original nahradnych dielov pre Croozer v SR a CR. Bral som od nich loziska na Croozer, nakolko je tam dak speci rozmer ze to nikto iny nevedel dodat.
potreboval by som radu od tých, ktorí používajú dvojmiestny cyklovozík.
Používate s jedním deckom alebo s dvoma? Oplatí si kúpiť dvojmiestny pre jedno decko? (Viem, väčšia váha, širšia)
Vozil v tom voľakto vôbec dve deti?
Plánujeme dve deti a rozmýšľam nad tým, že by sme si kúpili dvojmiestny a potom, keď bude väčšia (3 roky) a druhé (rok) tak možno že aj obidvaja by v tom cestovali..
Užili by si cestu obidvaja?
Alebo, lepšie by bol využívaný jednomiestny, lebo keď sa narastie tak potom bude mať svoj bicykel..
no, neviem
Ďakujem za každý odpoveď!
https://youtu.be/fIWtXWZyv-M
mier