Pozdravujem, nájde sa kajšmetke čo by poradil prečo sa mi v Garmin Conect nezobrazuje v segmentoch kadencia mám edge520 a samozrejme senzor mám a funguje kadenciu mám normálne zobrazenú len keď dám segment zobraziť v Garmin Conect tak to tam nieje
Ahoj, využijem túto tému,cez Garmin conect v PC vidím pripojenia kamarátov a dokážem si ich trasy odoslať do Garmin 1030.
Ale nevidím takúto možnosť cez Garmin conect v mobile (android). Vidim ich trasy, ale nevidim možnosť odoslať do "zariadenia". (takako to je v PC). Dá sa to , alebo to ide iba cez PC ?
chcem vytvorit segment v Garmin Connect, ale ako si sa mi to nedari. musim danutrasu najskor prejst? lebo, ked to skusat vytvorit na trase, kde mam uz segment vytvoreny, tam mi to funguje - vytvorit novy segment.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nevidím takúto možnosť cez Garmin conect v mobile (android). Vidim ich trasy, ale nevidim možnosť odoslať do "zariadenia". (takako to je v PC). Dá sa to , alebo to ide iba cez PC ?
skusim tu...
chcem vytvorit segment v Garmin Connect, ale ako si sa mi to nedari. musim danutrasu najskor prejst? lebo, ked to skusat vytvorit na trase, kde mam uz segment vytvoreny, tam mi to funguje - vytvorit novy segment.
dakujem za info.