Stala sa mi neprijemna vec a asi to bude aj dosť draha nehoda. Preletel som v zjazde a zlomil sa na Garmine nie len drziak na bike ( ten kaslat), ale aj jeden uchyt priamo na tele Garminu. Pisal som do servisu co s tym, zatial neodpovedali, ale bojim sa ze zadny kryt mi samostatne nepredaju...mate nejaku radu co s tym? Zatial mi zostava to zalepit sek. lepidlom o novy drziak, ktory mam, lebo inak sa s tym jazdit neda.Vid foto.
Ono ta jedna strana dost dobre drzi ked to zacvaknem, druhu som prilepil kvalitnym sek. lepidlom. Je to vsetko v pohode, mam to na cestaku, jedine obmedzenie je, ze ked pojdem na horsky tak musim odskrutkovat cely drziak aj s Garminom a prehodit to komplet na horak.
A nabijanie sa da aj ked je Garmin na biku.
Uvidim co mi odpisu...
Haluz, vyzera to tak isto zlomene u teba.Ale zaujímavé ze preco sa zlomi ten plast na drziaku a aj na tele Garminu. Mal by sa predsa zlomit iba drziak a toto zostat cele, tam je slabsi a tensi ten plast. Mne sa zlomilo aj aj.
Dakujem. Minimalne mam co riesit v najbližších dnoch...
Daju mi nový ak chcem za 320 eur a stary musim vratit.
To mi za to nestoji, lebo pristroj je plne funkcny.
Objednal som ten nahradny nadstavec.
https://www.dogearsgps.com/
Dakujem za typ!!!
Sadlo to perfektne a drzi to.Prezilo to Stupavu bez problemov:-)
Neviem či to plusko je nejak ošetrené viac a má navyše vyššiu ochranu voči vode ako klasická 1030.
Aby si mal Murko predstavu v akom prostredí sme šli, pridávam Heňove video, kde je celkom vidno, že prvé dni dážď a voda bola bežný doplnok nášho tripu...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To je jediná dobrá vlastnosť pluska. Obrazovka funguje v daždi, v snehu. Používam denne celý rok. Ináč je ten prístroj katastrofa, ale vodeodolnosť a aj výdrž batérie je fajn.