mal by niekto zaujem o exkluzivny 2-tyzdnovy test noveho produktu od Garmina (este nie je na slovenskom trhu)? Pristroj ma GPS, snimac srdcovej frekvencie a je specificky navrhnuty pre cyklistov.
Ozvite sa, ak mate cas a zaujem. Treba ten pristroj len poriadne otestovat a napisat kriticku recenziu produktu. Ja to z pochopitelnych pricin testovat nemozem...
Diky, Cervo
Príklad: používam v Legende 2 sady batérií 2100mAh, pokiaľ idem v nenáročnom odokrytom prostredí, tak je výdrž aj 3 celodenné výjazdy.
Akonáhle však idem po lesoch tak mi vydrží tak 1,5 dňa.
Pri novom príjmači by to malo byť v pohode, len predsa, nemožnosť výmeny batérie v teréne. Preto som mal na mysli tú simuláciu výmeny batérií.
nie tak docela, to potrebuje telefon...
proste krabicka, ktora ma gps receiver (najlepsie nie ssIII), ma procesor a ma pamat, kam zaznamenava trasu a najlepsie, keby mala microsd kartu...
to co je popisovane na konci diskusie ma celkom zaujalo, pozrel som sa na web vyrobcu a ponukaju aj lepsiu verziu, ale ta tu nikde nie je k zohnaniu. inak ta cena je riadna palka. v US som to nasiel za mizernych 84$ (tu lepsiu verziu)
http://forum.garmin.sk/textove-f13/rece ... 5-t212.htm
Táto téma by sa mala zamknúť pokial to giro neotestuje a nezreportuje
howg
A ten report tu ešte nie je pretože asi nie je dokončený, pokiaľ hej, tak ho nájdeš možno aj na titulke ako býva zvykom. Toľko k veci.
Keď nie si srab tak nám ten report zverejni, nech máme čo porovnávať, keď ho giro dokončí, veď sa podeľ s nami o skúsenosti.
Reportov o novinkách je btw na anglických a nemeckých stránkach zadarmo fúra, na to nepotrebujem registráciu.
Vydržte kým čosi naklepem.
Inak v sobotu sme s dutchmanom (edge 305) spoločne prešli fatranský maratón, tak verím, že to pozitívne ohodnotíte.
Vydržte kým čosi naklepem.
Inak v sobotu sme s dutchmanom (edge 305) spoločne prešli fatranský maratón, tak verím, že to pozitívne ohodnotíte.
V cechach asi neprsalo.
http://www.sportreport.sk/sport/index.p ... &Itemid=71
ale tiez je bez blata;-)
Chôpi chcem tie Garminy zaradiť do môjho sortimentu tak ich pekne skritizujte alebo čo ... hehe
Otázka: Chcel by som si zakúpiť GARMIN Colorado 300. Ak som to správne pochopil je k nemu len Topo mapa. Ak chcem aj plnohodnotnú auto mapu /trebárs len slovenskú/ musím ju extra zakúpiť alebo sa dá aj stiahnuť odniekiaľ z netu?
Alebo sa dá Colorado 300 kúpiť aj v jednom balíku cyklo/cesta a patričným príslušenstvom aj do auta?
asi si si uz precital co som pisal a co bolo fajn som pochvalil co nebolo ok som taktiez napisal. Bude dobre ked viaceri napisu recenziu lebo viac nazorov viac pohladov a dobrej kupe to len prospeje tak sa tesim na dalsie postrehy!
Musim sa pochvalit ze okrem Edge vlastnim aj Colorado 300 a v ramci DSL akcie ak Nuvi 200. zato som predal kamosovi polar 710 a dalsiemu znamemu garmin gpsmap60csx;-) u mna nema nic dlhu trvacnost;-)
To co chcem to ti lahko a tazko poradit. totiz neexistuje gps geret co je fasa na sport a aj do auta. vzdy je to kompromis. takze ak chces colorado - na bike si asi musis dokupit drzia a pulzmeter - ano aj tam funguje a zapisuje do logu ! dokonca je v tom aj fitnes rezim ale na ovladanie a funkcie nema na edge, a vydrz na vymenitelne tuzkace je nizsia - takze da sa menit beteria ale vydrzi o poznanie kratsie. takisto coloradu chyba napr. virtual partner a vobec fajn cyklofunkcie. do auta si musis dokupit nabijacku do auta a drziak... tak suma sumarum si doplatis... pritom ani edge ani colorado nemaju hlasovu navigaciu. vobec to nie je ziadna tragedia lebo som roky sa tak navigoval ale hlas byva obcas fajn. Ak mas korunky/eura kupo radsej lacnu navigaciu do auta aj s mapami a edge na jazdenie - toto urcite neolutujes.... a mapy - ano pre edge aj pre colorado su na sk v ramci kupy topo mapa SK - ak chces do auta musis dokupit bud skroads alebo city navigator 2008NT. este dnes sa da cez inzeraty dokupit napr nuvi200 z tej akcie od tcomu za slusnu cenu (tak 3,5 litra ) kde su cestne mapy sk a pl, hu, at, a ak sa menylim aj slo a hr.
Je to totiz firemna politika garminu a myslim ze nielen jeho ze umyselne nerobia univerzal pristroj ale radsej viacero speci geretov ktore maju skvele vychytavky ale zasa ak chces nieco mimo ich oboru tak je to chudobnejsie... biznis je biznis to nemusim zdoraznovat a nie vsetci su chudobni ako slovaci:((((
Takže vidím to tak že zakúpim zvlášť do auta a zvlášť na bike GPSko a basta fidli. Do auta teda kúpim nejaký Núvo s ktorým mám už drobné skúsenosti.
Poprípade mi teda z Garminu ešte poraďte čisto Cyklo GPS. Moje nároky: nepotrebujem pulzmeter, tým pádom ani rôzne fitnes režimy a rátače spalovania /hehe/.
Podstatný je pre mňa dobrý príjem, piekný čitatelný farebný display, nadmorská výška, výdrž batérii a mapa SK poprípade 3D zobrazenie.
Dakujem.
2Turbi: porozmýšlaj nad tým kolorádom, predsalen Legend je základ. A ceny nie sú až také brutálne ako dakedy. Komfort ovládania v aute oproti "auto" modelom porovnať nemôžem ale za tie roky mi postačila aj outdoor navigácia v aute, a to na mieste 1500 km od SK, kde som bol naposledy ako 3ročný, takže spomienky nula bodov.
Buď Edge alebo Colorado (poprípade 60csx).