som hrdym majitelom hodiniek GF3. Hodinky mam par dni, zatial som v stadiu zoznamovania sa.
No po prejdeni niekolko stranok a navodom neviem prist na par veci. Rad by som vas teda hlavne majitelov tychto hodiniek poprosil o pomoc.
1. menu aktivit ( po stlaceni START) je asi 20 zakladnych aktivit. Od lyzovania cez beh bicykle az po plavanie.
Realne vyuzijem asi 4 preto by som rad ostatne skryl alebo vymazal. ( aby som sa nemusel preklikavat stale)
-Teda pytam sa ako skryt/vymazat aktivity
-neskor tieto aktivity obnovit/ pridat
2. mal by existovat nejaky rezim "hodinky" (watch mode) poradite mi kde ho najist ?
3. existuje napr na webe alebo v APP moznost upravovania obrazoviek a ich rozlozenie v danej aktivite s nahladom ?
Tato moznost je v hodinkach o tej viem ale pohodlnejsie by pre mna bolo asi ako popisujem.
4. ako ste spokojny s trasovanim hodiek ? Porovnaval som zaznam s iphonom 6 a niekedy bol presnejsi iphone niekedy garmin.
Predom vam vsetkym dakujem za kazdu radu a prajem Pekny vikend
posledný komentár: 17. 3. 2021 o 15:14
posledný komentár: 2. 11. 2017 o 20:20
Neviem ako sú na tom ostatné značky Suunto, Polar ? Keď tak napíšte aké máte vy a či ste spokojný
Neviem ako sú na tom ostatné značky Suunto, Polar ? Keď tak napíšte aké máte vy a či ste spokojný
Ja mám fenix3 bez optickeho HR som s nimi nadmieru spokojny ale ked už kupovať niečo nove tak jedina volba Fenix5 alebo fenix 5X obe verzie maju opticky HR
Ja mám v hľadáčiku na podobné účely Suunto Spartan Trainer Wrist HR (inak dlhý názov
Ale teda s Fenix 3 či tými vívoactive 3 chybu neurobíš.
Fenix 5 už sú nad rozpočet.
Mam fenix5 a spokojnost.
ja som teraz skusal na dovolenke pri mori ale cista katastrofa
zapnem aktivitu, pockam na GPS signal kym chyti, zacnem plavat (skusal som aj prsia aj kraul).
vacsinou ked sa pozriem tak tam svieti 0m pripadne par metrov nameranych a az ked zastavim tak zacne nieco dopocitavat.
skusal som plavat k jednej bojke co sme tam mali cca 150-200m od brehu
ked som pockal pri bojke tak nieco nameral ale musel som kludne aj minutu cakat pri bojke kym dobehnu metre lenze cas isiel dalej.
skusal som aj ist full kraul bez zastavenia a miesto 300-400m mi nameralo 101 a trasa na mape ani nebola nakreslena.
ked tak dolozim linky zo stravy co mam.
ma niekto nejaky tip? lebo toto mi pride na plavanie uplne nepouzitelne.