Ludia som v tomto novy. Ale viem na mrb pouzivat pc s gps kde su aj turisticke chodniky? Nie len cesty ktore su v beznej mape? Vylety po horach a nemusel by som tolko sledovat znacenie po lese. Nechcem to na nic specialne len toto cas ze to zaznamena trasu kade teda pojdem rychlost a zakladne veci nic vesmirne nepotrebujem dakujem
lacoge A ten magene co je? Na asfalt nepojdem skoro vobec jedine niekde v tatrach na orave ale tu na zapade dole u nas nepojdem na cesty s deckami. Preto by som si to kupil zeby som to vedel vyuzit takto mozno este ako display na spravy keby mi niekto vola zeby sa to tam zrkadlilo s mobilu by nebolo zle. Ze mobil mas v ruksaku a ides si a mas tam zakladne udaje mapu a taketo max upozornenia
funguje inak ta meteo vrstva na 850ke aj pre Slovensko na mape? ak áno, vyzerá to rozume nejak? dik
Je to v ramci widgetu, cize nie na hlavnej mapovej obrazovke, ktoru mas pustenu pocas aktivity. Funguje to a aj meteo radar. Je to taky radar, ako ked si prepnes na SHMU radare hodinovy uhrn. Neviem odkial beru data, ale da sa na to spolahnut - netreba tahat mobil z vrecka. Vidno skratka ci ide na teba dazd, alebo nie. Porovnaval som to so SHMU radarom a data boli aktualne.
a čo tá baterka po dlhšej dobe ? ked človek pozerá viac menej len dátové polia a počas výjazdov hodí climb pro ked nájde kopec, fakt to reálne na auto jas dáva 10-12h? ? neviem ci to ma alebo nemá zmysel uvažovať keď mám 840ku ?
No pokial by som mal 840, tak 850 nekupujem. U mna to bola kombinacia tlacitiek a displeja, co rozhodlo o kupe. Oproti 830 to je vyrazny skok, aj softverovy.
Okolo 7% baterie za hodinu som mal minuly mtb vyjazd v nedelu naobed (bolo jasno) s navigaciou (druhe najpresnejsie nastavenie pre satelity), climbpro, auto podsvietenim. To nie je ziadna hruza.
viete na 850ke alebo 1050 vyskúšať toto ak budete mat čas:
1. dátové pole čas v tepovej zóne 1, zone 2, zone 3...
2. spustiť aktivitu
3. počkať kým čas v niektorej zone začne podle tepu ukazovať kolko času tam je
4. skočiť do system / connectIQ a otvoriť napr len connectIQ store a potom vyjsť von a vrátiť sa na stránku aktivity a ci časy v zónach tepu bežia ďalej alebo sa počítadlo resetlo a začalo počítať cas v zónach opäť od začiatku?
na 840 sa mi tieto časy v zónach tepu stále zresetuju ak počas aktivity otvorím nejakú connectIQ apku, tak ci je ten bug aj na nových x50 radách 🙂
dik
ukladá HR zóny časy bez políčok to je jasne, ale či sa tie časy resetnu po otvorení connectIQ (v zariadení) vidieť na dátovom poličku hned, ci čas pokračuje ďalej alebo sa resetol a začal od nuly opäť, (o tento fakt mi ide) 🙂 lebo na 840 sa to resetuje ked otvorím CONNECTIQ pocas aktivity
Zaujimavr ako malo aplikacii je edge 850 na Connect IQ. Nic dostupne co som pouzival na 830ke
nové aktualizácie v connectIQ pre radu 850 zatiaľ nie sú z dôvodu že garmin dev tools nie su 100% a emulator ich ma nejaké buggy, tak asi čakajú developery ked sa to dá dokopy 🙂
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to v ramci widgetu, cize nie na hlavnej mapovej obrazovke, ktoru mas pustenu pocas aktivity. Funguje to a aj meteo radar. Je to taky radar, ako ked si prepnes na SHMU radare hodinovy uhrn. Neviem odkial beru data, ale da sa na to spolahnut - netreba tahat mobil z vrecka. Vidno skratka ci ide na teba dazd, alebo nie. Porovnaval som to so SHMU radarom a data boli aktualne.
Okolo 7% baterie za hodinu som mal minuly mtb vyjazd v nedelu naobed (bolo jasno) s navigaciou (druhe najpresnejsie nastavenie pre satelity), climbpro, auto podsvietenim. To nie je ziadna hruza.
Uz to mam
Som vypol podsvietenie a na stole to je citatelne, na bajku nebolo nic vidiet.
Teraz pozeram, ze aj ked nastavim 0%, tak nejake nejake percento ostane zapnute.
Skoda, ze to nie je lepsie vidiet. Kazdopadne alo bolo spomenute z 830 na 850 je dobry skok.
1. dátové pole čas v tepovej zóne 1, zone 2, zone 3...
2. spustiť aktivitu
3. počkať kým čas v niektorej zone začne podle tepu ukazovať kolko času tam je
4. skočiť do system / connectIQ a otvoriť napr len connectIQ store a potom vyjsť von a vrátiť sa na stránku aktivity a ci časy v zónach tepu bežia ďalej alebo sa počítadlo resetlo a začalo počítať cas v zónach opäť od začiatku?
na 840 sa mi tieto časy v zónach tepu stále zresetuju ak počas aktivity otvorím nejakú connectIQ apku, tak ci je ten bug aj na nových x50 radách 🙂
dik
Skusim ti to… ale nejak som vypol budik a nejde zapnut 😵💫😂 ozivene. 🤷🏼♂️🤦🏻♂️
Toto si schcel?
Aka je viditelnost v lese kde sa strieda svetlo/tien? Moja 840 sa extremne leskne v takychto podmienkach a skoro nic na display nevidim.
nové aktualizácie v connectIQ pre radu 850 zatiaľ nie sú z dôvodu že garmin dev tools nie su 100% a emulator ich ma nejaké buggy, tak asi čakajú developery ked sa to dá dokopy 🙂