Nemate nejake podpultove info ci sa nahodou nechysta nastupca edge 130 a hlavny upgrade by cirou nahodou bol v baterke? Pomaly ale isto mi dochadza trpezlivost s vydrzou v nizkych teplotach, az tak ze uz konecne uvazujem nad vymenou, a jedina mozna alternativa pre mna je wahoo bolt, edge 530 je uz priliz. Inac som so 130 maximalne spokojny, nic viac nepotrebujem ani nevyzadujem a prave takuto velkost preferujem, len ta vydrz… Zaroven sa mi moc nechce zvykat na nove, navyse ked prostredie aj soft garminu je na najvyssej urovni…
Marli No rozne, ale zhruba tak od cca pol-3/4 hodiny po hodinu a pol, zalezi od podmienok. Potom ho treba na par minut schovat do vacku a opat tych 20-30 min dokaze fungovat. A tak stale dokola Je to problem zhruba od 3-5C a nizsie, nad funguje v pohode. Ked si porovnam e520 tak ten ma rovnaku velkost ako bolt, takze by som bol ochotny, viem ze nemam moc na vyber. Avsak pri nom to vraj tiez s vydrzou nebolo bohvie ake, navyse kupit nejaky pouzivany kus, to uz asi nie vzhladom ku kapacite. Rachela S tymto ja uz bojujem strasne dlho, boj proti velkym obrazovkam na rajdoch a stale prehravam Skratka to nechcem, zavadza mi to, nepaci sa mi to, bojim sa oto, chcem sa sustredit na jazdu a nie hladet na “obr” obrazovku este aj pri bikovani…
Marek, hodinky na biku su podla mna na figu. Uchytavanie na tu gumovu somarinu, casom ti to urve remienok. navyse hodinky stoja niekolko krat tolko aj bazarove. Presiel som si tym a hodinky na bike uz nie pokial sa chcem na to divat niekedy.
Hodinky sa daju pekne uchytiť na cyklo garmin drziak dokupenim adaptéra, samotný remienok das dole. Sám som to používal, elegantne a praktické. Maximálne, keď som šiel bajkom na pár dni, remienky som si bral do vačku.
Ale ten adapter, ak je to ten co myslim ti akurat dviha hodinky od ruky. Proste je to hrube jak svina, skarede, hnusne. Mozno nejake nove feixy tenke ale ked si pridam k trojkam ten adapter tak to teda na ruke nosit nebudem.
A porovnajme si cenu edge 130 a fenixov ?
Este je alternativa napr Polar hodinky,starsie, napevno upevnene (teda ziadne problemy s remienkom),vydrz niekolko tyzdnov/mesiacov, cena zlomkova (ano, použité,starsie,ziadne sucasne novinky)...ale suhlasim, je to mimo zadania a sme v Garmin teme
Scarinko ja nosim Suunto hodinky na ruke cely rok a na biku na vyjazdoch a teda hlavne mtb. Mam to tak uz treti rok a nic im nie je. Netreba sa nicoho obavat a hlavne nemusis mat dve zariadenia.
Mal som to aj ja asi rok alebo tak nejak. Nevyhovovalo mi to. Stale to upinat a davat dole. Suntoo ma asi lepsie remienky ale poznam viac ludi co im toto presuvanie z ruky na bike posralo remienky. Pokial jazdis len sem tam tak ok. Ak jazdis skoro kazdy den lepsie je ma edge.
Až teraz mi došlo, že ty máš 3 a tam ešte asi nebol Quickfit remienok. Preto sa ti to zdá zbytočne komplikované. Od 5tiek fakt 2 sekundy trvá odopnúť remienok a zacvaknúť na adaptér čo sedí do Garmin držiaku pre Edge. Bežne to robím keď mám Edge vybitý alebo sa idem motať len po okolí kde ma hodnoty moc nezaujímajú. Teoreticky by ti mohol na 3ky sadnúť Quickfit remienok z 5X.
Odcvaknem remienok a zacvaknem do bieleho adaptéru, ktorý je namontovaný do Edge držiaku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edge 540 / 540 Solar
Edge 840 / 840 Solar
Edge 1040 / 1040 Solar
Rachela S tymto ja uz bojujem strasne dlho, boj proti velkym obrazovkam na rajdoch a stale prehravam
A porovnajme si cenu edge 130 a fenixov ?
Odcvaknem remienok a zacvaknem do bieleho adaptéru, ktorý je namontovaný do Edge držiaku