Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -12% Garmin fenix 8 - 47 mm Solar Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium/ black/pebble gray band
989 €
-12%
MOC 1 129 €
-16% Garmin epix Pro (g2) Sapphire GPS hodinky, 42 mm, carbon gray/DLC Titanium/black
799 €
-16%
MOC 1 239 €
-10% Garmin Instinct E - 45 mm hodinky, electric lime/electric lime (LE)
274 €
-10%
MOC 305 €
Akcia -11% Garmin fenix 8 - 43 mm, AMOLED Sapphire hodinky, Carbon Gray DLC Titanium, black/pebble gray band
979 €
-11%
MOC 1 119 €
Akcia -10% Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition hodinky, Coyote Tan
406 €
-10%
MOC 499 €
alebo len samotny pas, bez snimaca?
kludne zober nieco na e-bay. funkcne je to to iste ako garmin a spol.
samotny no-name pas mi dokonca vydrzal podstatne dlhsie ako original garmin HRM (tie som mal 2 a ani jeden nevydrzal viac ako 2 roky)
Moj osobny postreh: na MTB nosit hrudny pas po vlastnej skusenosti nedoporucujem! Pri pade (co sa na MTB hlavne v tazkom terene obcas stane) mi hrudny pas velmi uskodil. Pri pade na chrbat ma hrudnik tendenciu sa prirodzene roztiahnut. Ak mas hrudny pas, tak pri pade ti pas kontraproduktivne stiahne hrudny kos a rebra bud popraskaju alebo sa riadne narazia.
Odreniny a modriny som vyliecil do tyzdna, hrudnik bolel vyse mesiaca!! A boli to pri dychani, lezani, proste stale
U garmiňáckych hrudných pásov odchádza prevažne iba ten pás, na ktorý sa pripína merač TF. Z AliExpressu sa dá objednať za cca 5 €.
som myslel, že toto je téma o hrudnom páse, nie o zvieracej kazajke...
Najprv som si myslel že je to baterka, po výmene baterky ešte 1 výjazd išiel, ale odvtedy amen. Po každom výjazde som ho ručne prepral, v práčke som neskúšal
Ak máte niekto tip na originál za dobrú cenu (na bike-components.de je Premium za 50€, alebo spoľahlivú náhradu (t.j. overenú funkčnosť dlhodobým používaním) prosím o info.
Vďaka.
Garmin premium skus pohladat na idealo.at a na ebayi.
Pripadne este na Alze u zeleného škrekľúňa je Premium za 50 a možno by sa oplatilo za 5€ zobrať záruku okamžitej výmeny počas 24 mesiacov, musím pozrieť kedy presne tom to kupoval keď sú s tým také problémy ako čítam (výdrž 2 - max 3 roky...)
Pripadne este na Alze u zeleného škrekľúňa je Premium za 50 a možno by sa oplatilo za 5€ zobrať záruku okamžitej výmeny počas 24 mesiacov, musím pozrieť kedy presne tom to kupoval keď sú s tým také problémy ako čítam (výdrž 2 - max 3 roky...)
Stál 27,99eura a ak si vybaviš kartu decathlon- ns počkanie maš dalšie výhody záruky a okamžitej výmeny
srobiky na lavej strane isli bez problemov, ale tie vpravo boli asi prilis silno zatiahnute a nepohol som s nimi, takze teraz uz asi len pockam, kym sa baterka uplne nevybije. chcel som ju menit, lebo v poslednom case sa mi casto hodnota tepu zasekla na jednej hodnote, alebo uplne zmizla, ale to je zrejme problem pasu, nie slabej baterky pouzivam garmin edge 520
a vyskrutkujem malým skrutkovačom