mam zaujem o tento vak, nevozi ho niekto ? zatial som ho videl iba v e-shope za dobru cenu a zaujima ma aj pre jeho zvacsujuci sa ulozny priestor, zaujima ma vetranie, pohodlie a odporucania iba tich co ho vlastnia, nie typu "pocul som", chcem ho na kazdodenne vozenie, do prace aj mimo a mali by don vojst okrem beznych potrebnych veci na bycikel aj nahradne oblecenie a civilne topanky, strava
ja streamline, ale používam hadicu aj s cucákom s camelbaku, lebo je lepší a dlhšie vydrží tesniť, čo sa o hydrapaku a ich systéme nedá povedať, príde mi to trochu drsné ťahať tú gumu zubami a myslieť si že to vydrží nejaký ten pátek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tu je nieco....
ja mam arches
ja streamline, ale používam hadicu aj s cucákom s camelbaku, lebo je lepší a dlhšie vydrží tesniť, čo sa o hydrapaku a ich systéme nedá povedať, príde mi to trochu drsné ťahať tú gumu zubami a myslieť si že to vydrží nejaký ten pátek.
nie mne len ten náustok príliš rýchlo začal tiecť, je tam skôr problém v tom vysúvaní, musíš celkom silno ťahať zubami.
ale ved tahat to potrebujes iba vtedy ked to chces zavriet alebo otvorit...
pocas bikovania ti predsa stci kusnut a voda tece...a mne to nepretekaaa a mam to uz aspon rok
ani som necitil ze ho mam na chrbte, a to bolo dost teplo vcera
Ano, jasan, sak si pochopil
chybicka se vloudila