Ahoj, momentalne riesim dilemu, ci si namontovat na predny nosic uchyteny k prednej vidlici kosik, alebo nejaku tasku. Mienim nosit fotovybavu, nejaku deku, oblecenie a ine blbosti. Kazde ma svoje pro a proti. Riesili ste niekedy nieco podobne, ako ste sa rozhodli a preco?
neviem, aku fotovybavu mas. Ja som v brasne na zadnom nosici viezol zrkadlovku a objektiv sa mi uplne rozpadol. Nastastie sa dal naspat poskladat. No odvtedy zrkadlovka uz len na chrbat.
skorpion: ja mam kolobezku a fotovybava bude vo vypolstrovanej fotobrasni, tak snad to prezije. Povodne som si myslel, ze bude lepsi kosik, ten je drateny a nejaky pad by vybava mala prezit.
Dnes som sa ale rozhodol a definitivne kupil 2 nepremokave 25l vaky z decathlonu. Snad som chybu neurobil. Vyhoda bude, ze ak mi budu plne vaky pritazke, mozme si ich poziciavat na striedacku so zenou a detmi typu, kazdy chvilku taha pilku😀. Pozeral som, ze sa donich zmesti plno veci.
Tak obrovske sklamanie. Vsetko by bolo ok, az na spodny uchyt. Ten nebolo kde uchytit. Kde soudruzi z francie udelali chybu? Blbci a stacilo, keby spodny uchyt urobili vyskovo nastavitelny. Chybali 2 cm.
Teraz mozem znova zhanat. Slak ma ide trafit. Preco, ked ma byt nieco univerzalne, tak skutocne univerzalne nie je.?
Dnes som sa znovu vybral do decathlonu a uvidel som ine nepremokave vaky. Su o 5 l mensie, ale princip uchytenia je iny. Cuduj sa svete, aj spodny uchyt pasuje. Akurat su trosku uzsie a unesu len 7 kg. Som zvedavy ci tam nabalim veci ako deku, bundu, fotovybavu atd. Zatial to vyzera ok.
ak chces nosit fotak tak Ortlieb Ultimate Six Classic + fotovlozku
ja by som sa decathlon taskam radsej vyhol, cena sice lakava, ale dostanes za co zaplatis
Overené mám : https://www.sportarsenal.cz/ Či už nosič alebo brašne. Ja mám doteraz niekoľko rokov taku tašku na riaditkách a mám tam všetko na výlet so synom, kedykoľvek ju viem dať dole a používať ako bežnú tašku. Má aj pláštenku do dažďa. Majú tri úrovne od ľahkej po expedičnú vodotesnú, treba si vybrať. Voľakedy som nosil zrkadlovku + objektív, neskôr ultrazoom, teraz už len len občas malý foťák. Zatiaľ vždy všetko prežilo, aj dážď, aj pády.
Palikam: nie, toto su dva, spojene. Aj tie som pozeral, ale to spodne uchytenie bolo moc nizko a nedokazal by som ho na mojom nosici uchytit. Ja mam dva vaky kazdy zvlast. Vyzeraju rovnako.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som sa ale rozhodol a definitivne kupil 2 nepremokave 25l vaky z decathlonu. Snad som chybu neurobil. Vyhoda bude, ze ak mi budu plne vaky pritazke, mozme si ich poziciavat na striedacku so zenou a detmi typu, kazdy chvilku taha pilku😀. Pozeral som, ze sa donich zmesti plno veci.
Teraz mozem znova zhanat. Slak ma ide trafit. Preco, ked ma byt nieco univerzalne, tak skutocne univerzalne nie je.?
ja by som sa decathlon taskam radsej vyhol, cena sice lakava, ale dostanes za co zaplatis