Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Ahojte, viete mi poradit ktory shop v okoli SNV, KE, PP ma velky a kvalitiny vyber MTB prilieb. Nieco by som si do noveho roka rad kupil, a nechcem to kupovat cez net, kedze predsa len to treba len vyskusat. Diky
Neda sa kupit ako nahradny diel, ale mozes to riesit v ramci Crash Replacement Programu a mat s 50% zlavou novu prilbu.
Posli mi SS alebo email na [email protected]
Vyberam si nejaku prilbu so zvysenou ochranou temena, teda asi tzv. Trail & AM.EN a s uzasom zistujem, ze ani u prilieb v cene do 150E sietka proti hmyzu na celnych vetracich otvoroch vobec nie je samozrejmostou.
Normalne nechapem. dokonca ani ten vychvalovany SCOTT Stego MIPS ju nema, ani BELL Super.
Sietku ma Mavic Crossmax, Uvex Quatro, este nieco?
Nejake tipy na helmu do 150E, ale aj so sietkou?
Ma niekto skusenost s Kellys Razor?
Vzhľadom že mi zreklamovali moju catlike leaf ( možem len odporučiť ale stoji len okolo 80e) tak ja pozeram teraz po cratoni alltrack . Tak si ju pozri alebo ešte met parabellum.
Vzhľadom že mi zreklamovali moju catlike leaf ( možem len odporučiť ale stoji len okolo 80e) tak ja pozeram teraz po cratoni alltrack . Tak si ju pozri alebo ešte met parabellum.
super, ale zda sa ze ani ten MET, ani Cratoni nemaju sietku
Zdravim. Len potvrdzujem to, čo píšu aj ostatní - teda, že treba poskúšať viacero prilieb. Kúpiť na internete helmu podľa obrázka a ceny nie je najlepší nápad. Poskúšal som hádam 8 heliem a s prekvapením som zistil, že optimálne mi sedeli asi len 2 - jedna z nich práve IXS Trail RS, o ktorej píšeš. Môj brat ju má, presne túto v modrej farbe a je veľmi spokojný. Je ľahká, dobre odvetraná, pekná a za dobrú cenu.
Ja som kedysi kúpil prvú helmu, poriadne dotiahol kolečkom a hotovo... teraz mi pri ostrejšej jazde mierne padá do čela... roky mi to nevadilo, ale teraz si dám pri kúpe novej väčší pozor.
Neplanujem kupovat bez skusania,ocekujem si nejake helmy a podla toho budem hladat nejaky kamenny obchod na skusku...
Cital som toho dost,ale ziadne realne skusenosti,vsetko len predajcovia a testy...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Posli mi SS alebo email na [email protected]
Normalne nechapem. dokonca ani ten vychvalovany SCOTT Stego MIPS ju nema, ani BELL Super.
Sietku ma Mavic Crossmax, Uvex Quatro, este nieco?
Nejake tipy na helmu do 150E, ale aj so sietkou?
Ma niekto skusenost s Kellys Razor?
Dakujem
super, ale zda sa ze ani ten MET, ani Cratoni nemaju sietku
Da sa, kupil som ho v Nemecku, asi bike-components, mozem zajtra pozriet...
http://shop.met-helmets.com/home.jsp?idrub=2049
Ď.
http://www.mtbiker.sk/shop/prilby-a-chranice/mtb-a-cestne-prilby/ixs-trail-rs-prilba-modra-18011b.html
Ď.
http://www.mtbiker.sk/shop/prilby-a-chranice/mtb-a-cestne-prilby/ixs-trail-rs-prilba-modra-18011b.html
Zdravim. Len potvrdzujem to, čo píšu aj ostatní - teda, že treba poskúšať viacero prilieb. Kúpiť na internete helmu podľa obrázka a ceny nie je najlepší nápad. Poskúšal som hádam 8 heliem a s prekvapením som zistil, že optimálne mi sedeli asi len 2 - jedna z nich práve IXS Trail RS, o ktorej píšeš. Môj brat ju má, presne túto v modrej farbe a je veľmi spokojný. Je ľahká, dobre odvetraná, pekná a za dobrú cenu.
Ja som kedysi kúpil prvú helmu, poriadne dotiahol kolečkom a hotovo... teraz mi pri ostrejšej jazde mierne padá do čela... roky mi to nevadilo, ale teraz si dám pri kúpe novej väčší pozor.
Cital som toho dost,ale ziadne realne skusenosti,vsetko len predajcovia a testy...