Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Laro22 áno máme. Nosím ju už vyše pol roka. Ľahká a príjemná prilba len pozor na veľkosť. Mám 58cm a trochu mi lieta pri max dotiahnutí. Doma pozriem akú mam veľkosť ale zdá sa mi ze som bral M/L.
no ja mam tiež 58 a v bazari je M/L ...zaujima ma hlavne ci je vhodna aj na xc, ci cez tie vypchavky prerusovane netecie pot do oci...teraz mam prilbu s vypchavkou cez cele celo a ked dupem tak mi to trocha kvapka z hlavy...
Tých vypchávok tam nie je zas toľko vela. Jazdím ju aj po trailoch, celodenné výjazdy a nemam problem s kvapkaním potu do tváre. Zas závisí koľko sa potíš .
Mne pot tecie v hocakej prilbe aj v octalke , nepomaha ani celenka,ked je to uplne nasate tak to musi kvapat.Riesim to tak,ze obcas zastavim,prilbu pritlacim k hlave ,stece to a zas je na chvilu pokoj. Na ceste to aplikujem aj pocas jazdy v stupani ked mam bryle na prilbe.
Tiez mam Uvex finale a problem so stekajucim potom uz nemam (tiez sa potim ako prasa )...samozrejme ked idem 20 minut horekopec na najlahsom prevode, tak sa objavi kvapka, ale predtym som mal problem, ze mi vsetko tieklo na skla okuliarov a videl som makove.
Laro22 pozeral som tú moju 7IDP M2 a mám ju vo veľkosti MD/LG, rovno na štítku píšu že 55-59cm. Minulý týždeň som si meral hlavu a vyšlo mi 58cm. Táto pri maximálnom utiahnutí kolečka mi je stále voľná. Nie veľmi, ale je. Preto nosím šatku, ktorú natiahnem na hlavu a zároveň mi aj nasaje pot.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
áno, ja mám cca rok
diki za info