Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Velmi spokojny, mam ju asi 3 roky, este bez nastavovacieho kolieska vzadu ktore maju terajsie modely. Je lahka a dobre ventilovana. Ked som videl v shope tu sadu nahradnych padov, tak som ich prihodil do objednavky, predsa len originalne maju nieco za sebou a zacinaju sa odlepovat... Ale este som ich neprehodil, lenivost ...
Zdravim, dufam ze som tu spravne, potrebujem poradit s vyberom itegralnej helmy, za co najnizsiu sumu ale zase aby to nebolo na ukor bezpecnosti/kvality za navrhy vopred dakujem
co vravite na tuto http://www.spoke-store.sk/ixs-phobos-streamline-helmet-vel-l/
Nebál by som sa. V podstate mám tu istú len pod značkou Oneal. A čo-to som už padol. . A dizajn má tiež pekný. A zoženieš na ňu v prípade nudze aj nahradný šilt za 30€
zdravím , dnes som pozeral prilby na nete , uvažujem nad kúpou novej . a natrafil som na niečo zaujímavé , ja mam prilbu Longus Scorpio kupoval som ho v 2010 za 21 € , a dnes som našiel tu istú prilbu ako novinka na rok 2013 Cannondale pod názvom Cannondale Radius za 67 € , no a teraz ako si mam vybrať ??? kúpim si novú prilbu za 70 € ktorú chvália lebo je od svetovej značky . na ochrane hlavy záleží aj v testoch tvrdia že drahé sú super a na cenu sa netreba pozerať za kvalitu sa platí no tu je príklad ako sa dá zvýšiť cenu produktu ak vymeníte nálepky Longus za Cannondale ...
Do prilby nemienim investovat majlant a kedze chodim bez nej chcel by som poradit nejaku co max vetra aby som sa nepotil. A tiez nech je lahucka ako pierko a hlavne lacna, len koli predpisom. Alebo neni nejaka napodobenina?
Aku? Tesco? Stoji 10E ale nebudem sa potit pod tym?
nejdem bez prilby nikde ,aj ked vyzeram jak puk ale dnes sa my to vyplatilo obycajny smejd za 20 evri ,ked ma j....blo ,tak som mal dost ,.prilba dostala zabrat ,praskla dobita dost .,moj ksicht ,kapecke zodrety ale inac by som asi bol dost zodrety ja .a to chodim pomalicka ziadne zjazdy jedna dura a bolo .chlopi s NO poznaju cestu popod magurku boli tam kovove drenaze na odvod vody s cesty lenze uz niesu tak su asi v zbere a ja rozbity de...il ..no teraz musim kupit novu aby som nevyzeral konecne jak puk . na zdravi sa nesetri ,vdaka bohu som tu ..
Ahoj,nikto neskusal urobit si doma prilbu z laminatu presne na svoju hlavu?Asi to vyjde lacnejsie a mala by dobre sediet.Ja to chcem skusit len tak pre zabavu,no cital som tu niekde ze ona sa ma pri naraze zlomit tak neviem.Alebo nema tu niekto nejake video na vyrobu?
ludze chýba mi prilba a do lesa bez nej nechcem ísť na začiatok akú odporúčate ? absolutne sa v tom nevyznám páči sa mi celohlavová ale to by komicky vypadalo chcel by som jazdiť železná, koliba +- niečo v okolí BA kukal som tuto potom http://www.kaktusbike.sk/align-9396 ale inač som v háji je tam miliarda a jedna prilba a ja mam ako vedieť kerá ma ochráni ked si zase dr*nem hlavu
Hlavne si ju choď vyskúšať a kúp tú, ktorá ti najlepšie sadne. Ochránia ťa všetky +- rovnako. Sám som bol akurát skúšať prilby v Kaktuse a z asi 10 prilieb mi sadla jedna (tuším, že Specialized Tactic), ktorá sa mi pre zmenu zase nepáčila.
ludze chýba mi prilba a do lesa bez nej nechcem ísť na začiatok akú odporúčate ? absolutne sa v tom nevyznám páči sa mi celohlavová ale to by komicky vypadalo chcel by som jazdiť železná, koliba +- niečo v okolí BA kukal som tuto potom http://www.kaktusbike.sk/align-9396 ale inač som v háji je tam miliarda a jedna prilba a ja mam ako vedieť kerá ma ochráni ked si zase dr*nem hlavu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mas pravdu, u toho predajcu som uz niekolko rokov nic nekupil. Ini sa snazia ovela viac aj kvoli tovaru za par drobnych.
co vravite na tuto
http://www.spoke-store.sk/ixs-phobos-streamline-helmet-vel-l/
Ď.
Aku? Tesco? Stoji 10E ale nebudem sa potit pod tym?
nejdem bez prilby nikde ,aj ked vyzeram jak puk
Mám ju a zatiaľ spokojnosť
A prečo nie?