Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
No ja som dnes kupil GIRO Animas, je to sice model 2005, ale zato jeden z tych lepsejsich a predali mi ho za lepsiu cenu, povodna cena bola 3690Skk a predali mi ju za 2200Skk, myslim ze super kupa, prilba sedi ja som spokojny, huraaaa na bike
Je to presne taato: http://www.abcdshop.sk/fotos/1134935944.jpg
ehm billes to je zvecsa tak ze ideme niekam pojazdit ( u nas napr. zobor) a potom ideme pozret do mesta.... asi by sme poceste mali zahodit integrali aby sme sa nemohli "machrovat a vyvazat" po meste... si chory!!!
jj prvy krat ale no.. musim suhlasit s matkom idem cez mesto este aj muska mi vletela do oka tak ma to nahnevalo, som si povedal "noaco, cumte na mna mne je to fuk" a nasadil som aj okuliare (cez mesto po betone)... staci ze raz spadnete tak ze ledva prezijete aj s prilbou a potom si uvedomite ze kua bez prilby nejdem ani dva metre
a tie xc polystyreny ... neochrani ani bradu ani usta ani nic a praskne to uz pri pohlade na strom...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved to pouzivaju aj 4x-ari a rozni trapkovia co si kupia integralu a sa prevazaju po meste ze aky som ja frajer.
nuz zatvarat usta treba
2Billes zase neodosudzuj vsetkych, co poznaju (matematicke
ved to pouzivaju aj 4x-ari a rozni trapkovia co si kupia integralu a sa prevazaju po meste ze aky som ja frajer.
no ticho, ani nevies ake je to super sa v tom v zime premavat po meste. neodmzne cloveku hlava
nuz zatvarat usta treba
no tak mi vysvetli, ako sa mam rozpravat so zatvorenymi ustami. telepaticky zatial este neviem
na biku sa bikuje...rozpravaj sa cez pauzu
Je to presne taato:
http://www.abcdshop.sk/fotos/1134935944.jpg
ak si nejaku dam tak len tam kde musim t.j. na pretekoch a je mi uplne fuck ako vyzera
...mal som uz niekolko padov (aj hrozivo vypadajuce) za zivot...ale na tu cas tela co zakriva prilba ma nikdy neriplo
No zato okuliare nosim vzdy a vsade ...neznasam muchy v ociach
a tie xc polystyreny
kellys exbone - cervenu
tu si ju mozes aj kupit http://www.radteile24.de/Specialized-Sp ... rtikel.htm