Caute, zaujimalo by ma co kto oblieka na bike. Najlepsie znacku a cenu. A samozrejme spokojnost/nespokojnost. Hladam totizto nieco pre seba a v tomto smere mam zatial chaby prehlad.
Dikes
Ale napis na co to chces presne pouzivat, lebo takto sa ti bude velmi tazko radit. Ked tak obehni nejake cykloshopi a tam mas oblecenia habadej. Ja moc znackove nekupujem lebo su pre mna pridrahe, ale to je uz kazdeho osobna vec!
Sorrac, som zabudol, ja rad brazdim lesne trasy, teda nejaky ten cross-country. Ono totizto zvazujem kratasy (elasticke) na leto a rozhodujem sa medzi kratkymi alebo 3/4-ovymi s membranou na kolenach. Sa mi zda ze by bolo lepsie chranit kolena pred chladom aj v lete. Predsa len pri vacsej rychlosti citit chladenie aj v lete. S cenou nechcem ist do extremu no urcitu kvalitu vyzadujem
no v 3/4 elastakoch ti bude teplo jak svina za chvilu...o kolena sa neboj,
ja jazdim v kratasoch uz hodny mesiac...
inak ja osobne jazdim v kratasoch ale cyklistickych konkretne cannondale momentalne, nie som moc zatazeny na znacku ale je pravda, ze tieto kratasy maam uz od minuleho leta a spravil som v nich stovky kilometrov a stale drzia super, ani vlozka sa nepaare ani nepresuucha...dakedy sa oplati zainvestovat podla mna...aj ked v USA neboli drahe...
a hore vacsinou nosim nejake vzdusne tricko, nejake technicke tricko, moiru a podobne..
ja jazdim vo volnych bikovych kratasoch s vnutornou vlozkou. Vyzera to civilnejsie a viac mi to vyhovuje. A hore klasika dres, ked je chladnejsie tak pod neho este termopradlo.
Osobne mam najlepsie skusenosti s dresmi a kratasami serie Nalini Pro. Dovaza to Slovkolex, takze u Satku v Klobusiciach to dostanes. Dres tak 2k, gate tiez 2k ale ma to dobru pampersku, dres zips po celej dlzke. Nekupuj si 3/4 lebo ako tu uz bolo povedane sa uvaris. Radsej navleky na kolena.
Ja jazdím v klasickom drese, mením podla pocasia dlho rukavovy, alebo kratko rukavovy ale stale davam na spodok funkcne triko-scampolo, dlhorukavové al. klasic.triko. Na nohy mam elastaky s vlozkou(teraz Olpran, dobre su napr. CYKLOTOP , mal som aj ULTIMA), jazdim vacsinou v lese, a v lete nemam pocit, zeby ma extremne prefukovalo, ale mam niekeda aj 3/4 ale len ako vrchnu vrstvu. Inak dobra cena je oblecenie Merida, pripadne Author. Funkcne mam KLIMAX a SLOVENKA, za malo penazí hoooooódne muziky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no v 3/4 elastakoch ti bude teplo jak svina za chvilu...o kolena sa neboj,
ja jazdim v kratasoch uz hodny mesiac...
inak ja osobne jazdim v kratasoch ale cyklistickych konkretne cannondale momentalne, nie som moc zatazeny na znacku ale je pravda, ze tieto kratasy maam uz od minuleho leta a spravil som v nich stovky kilometrov a stale drzia super, ani vlozka sa nepaare ani nepresuucha...dakedy sa oplati zainvestovat podla mna...aj ked v USA neboli drahe...
a hore vacsinou nosim nejake vzdusne tricko, nejake technicke tricko, moiru a podobne..