Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-35% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer set, space blue/navy blue
83,99 €
-35%
MOC 129 €
Výpredaj -40% Devold Outdoor Wool detský set termoprádla, Flood
57,99 €
-40%
MOC 107 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Ja používam niekedy ešte ďalšiu možnosť - mám jedné goretex infinium dlhé gate bez vložky a pod nich beriem vnútorné šortky s vložkou bez trakov...
Zaujíma ma, akú majú vložku a aký je v nich komfort oproti overenym prémiovým značkám.
Za mna môžem povedať, že Kalas ma vyslovene, čo sa tyka vlozky sklamali. Naopak, najlepsie gate čo som kedy mal boli nejake noname zo sportisima niekedy 15 rokov dozadu.
Zaujíma ma, akú majú vložku a aký je v nich komfort oproti overenym prémiovým značkám.
Ahoj ja mam Van Rysel Racer letne kratke a aj zateplene dhle a spokojnost. Ale max do 5-8 stupnov tie zateplene
strih mi ale sedi. nema castelli letne dresy kde ten material nieje vyslovene dierovany?
v teplotach 18-25 s oblubou pouzivam od isadore woolight lenze doziva a uz ho nesiju. hladam nahradu.
strih mi ale sedi. nema castelli letne dresy kde ten material nieje vyslovene dierovany?
v teplotach 18-25 s oblubou pouzivam od isadore woolight lenze doziva a uz ho nesiju. hladam nahradu.
Castelli Pro Thermal Mid
robi sa s kratkym aj dlhym rukavom