takže po vyriešení problémov s pedálmi je tu ďalšia vec... aké topánky na flaty? dávajte návrhy, cenovo však najlepšie do 60€ (ak viac tak si môžem rovno kúpiť 5.10 ) alebo celkovo poraďte čo nosíte a prípadne aj kde kúpiť (ale musím vyskúšať, nekonfekčná noha )... dik
Online maju celkom fajn recenzie, zaujimalo by ma ako sedia velkostne (Ci potrbujete cislo vacsie/mensie ako nosite obvykle).
Mam doma aj MTB tretry Five Ten Kestrel Pro Boa a z tych mi sedi velkost 46 (co je ale o cislo vacsie ako pri vacsine inych znaciek).
Uplne idealne riesenie by bolo, ak by som mohol len odmontovat kufre z mojich startich Five Ten Kestrel Pro Boa a namontovat tam nejaku Stealth zaslepku na cely ten otvor na spodku topanky, aby som ich mohol v pohode vyuzivat aj na flatoch .. obavam sa, ale ze teketo sady niesu? Ak sa mylim, tak ma prosim opravte.
a musim povedat ze som prijemne prekvapeny. mam aj spesly 2fo dh a tie su uz moc tuhe na moj vkus. tieto roosty mi sedia viac ako niekomu kto roky jazdil freeridery.
keby sa niekto z ba pridal, mozno by som vzal este jeden par.
Jazdím 2fo dh cca 11 mesiacov. Grip skvelý, podrážka je pre mňa dostatocne tuhá a plus zosilnená ***** No negatíva tieto topánky hrozne prevyšujú. Krátky jazyk, šnúrky zo zlého materiálu sa neustále odvezuju, zle utesnene z vrchu, extrémne veľa bordelu a prachu sa dostane cez jazyk do topánky, perforovaná vložka v topánkach následne spôsobí to, že sa do nej všetok bordel usadí a keď prídem domov vyzlečiem ponožky moje nohy vyzerajú ako po 16 hodinách bosí v uholnych baniach. A to som spozoroval že sa mi začala odliepať päta na pravej topánke. Rozhodne to nebudú moje ďalšie topánky keď tieto dosluzia.
na jazyku je predsa ten gumeny popruh pod ktory si strcim snurky. mne to celkom pomoze. vlozka je divna no, to musel byt naozaj genius co to vymyslel. kazdopadne vlozky menim za moje "vymoldene" na chodidlo, model roost nema tie derave vlozky dh ano. uvidime ako po sezone som zvedavy ako posluzia.
Po 5.10, kde mi pravidelne prepadla podrážka som skúsil som skúsil tento rok tie spesly 2fo roost a spokojný. Až na ten nekonečne krátky jazyk.
Tuhšie a lepší grip, doslova cítim ako je podrážka zaborená v pinoch. Uvidíme čo vydržia
Po 8 rokoch sa mi naraz rozpadli obe milovane 5.10 freerider contact. Podrazka v podstate nedotknuta, neroztrhana ludia neveria ze mam stale tie iste 2 pary five tenov, no uz ma nebavilo donekonecna to lepit chemoprenom. Akoby sa oddelila eva podrazka od samotnej 5.10 gumy.
Skusil som teda Leatt ProFlat 3.0 tretry, čierna s tamojsieho shopu. Mam sialene siroku nohu a tuto podmienku splnali. Chcel som vyskusat boa zapinanie, no to je asi jedina vyhoda danych topanok. Grip na pedáloch nukeproof sam hill s 8mm pinmi stale nic moc, no tvrdost medzipodrazky by som prirovnal ku croxom. ciste blato.
Mám este Northwave clan v zálohe, ktoré pouzívam ked je velmi teplo na vylety, tie majú aj grip aj tuhost - moment ako drepovacie topánky do fitka. ak budete hladat tuhu topanku, tymto leattom sa vyhnite. Skoda...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mate niekto skusenost s Endura MT500 Burner Flat ? Na Bike Discount maju prave celkom fajn deal za 50e.
https://www.bike-discount.de/en/endura-mt500-burner-flat-mtb-shoes-2
Online maju celkom fajn recenzie, zaujimalo by ma ako sedia velkostne (Ci potrbujete cislo vacsie/mensie ako nosite obvykle).
Mam doma aj MTB tretry Five Ten Kestrel Pro Boa a z tych mi sedi velkost 46 (co je ale o cislo vacsie ako pri vacsine inych znaciek).
Uplne idealne riesenie by bolo, ak by som mohol len odmontovat kufre z mojich startich Five Ten Kestrel Pro Boa a namontovat tam nejaku Stealth zaslepku na cely ten otvor na spodku topanky, aby som ich mohol v pohode vyuzivat aj na flatoch .. obavam sa, ale ze teketo sady niesu? Ak sa mylim, tak ma prosim opravte.
cena super
https://www.kola-radotin.sk/specialized-2fo-roost-flat-cast-umber-p155850
a musim povedat ze som prijemne prekvapeny. mam aj spesly 2fo dh a tie su uz moc tuhe na moj vkus. tieto roosty mi sedia viac ako niekomu kto roky jazdil freeridery.
keby sa niekto z ba pridal, mozno by som vzal este jeden par.
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/shimano-sh-et701-tretry-cierna-p251900.html
Zatiaľ v nich chodím len po byte.
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/tretry-na-flat-pedale/shimano-sh-et701-tretry-cierna-p251900.html
Zatiaľ v nich chodím len po byte.
Na tie som aj ja pozeral ale nakoniec vyhrali Five ten
Aké máš prvé dojmy?
Tuhšie a lepší grip, doslova cítim ako je podrážka zaborená v pinoch. Uvidíme čo vydržia
Skusil som teda Leatt ProFlat 3.0 tretry, čierna s tamojsieho shopu. Mam sialene siroku nohu a tuto podmienku splnali. Chcel som vyskusat boa zapinanie, no to je asi jedina vyhoda danych topanok. Grip na pedáloch nukeproof sam hill s 8mm pinmi stale nic moc, no tvrdost medzipodrazky by som prirovnal ku croxom. ciste blato.
Mám este Northwave clan v zálohe, ktoré pouzívam ked je velmi teplo na vylety, tie majú aj grip aj tuhost - moment ako drepovacie topánky do fitka. ak budete hladat tuhu topanku, tymto leattom sa vyhnite. Skoda...