mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Farba jeho svetla je ale studená biela a v teréne v noci mi to vadí. Zháňam preto niečo s farbou neutrálnou bielou, okolo 4000k. Podobnej veľkosti keďže je to svetlo na prilbu.
Ideálne vlastnosti:
4000k
veľkosť vhodná na prilbu
svietivosť okolo 1000lm
rozptyl svetla skor úzky - do diaľky
vymenitelné 18650
Prienik týchto vlastností asi neexistuje, hlavne posledná podmienka. V zivote sa snažím vyvarovať všetkému čo má vstavanú baterku, ak sa dá.
Hlavne teda kompaktné rozmery, farba max neutrálna biela a kedže jazdim lokálne enduro traily, aj po tme cez 50km/h tak okolo 1000lm. Na riadidlách nosím 1200lm so širokym rozptylom.
Vďaka.
FORCE DIVER nabíjateľné predné svetlo
24,99 €
MOC 33,99 €Fenix HM61R Amber V2.0 nabíjateľná čelovka, 1 600 lm, čierna
95,90 €
ja som teraz prave menil svetlo za studenu bielu, lebo s teplou bielou som nic nevidel, hlavne ked je mokro
Ďakujem, Fenix nechcem koli tomu ako odrbava na lumenoch, resp to silno svieti len chvíľu a potom ide jas na polovicu
Fenix HM61R Amber V2.0 nabíjateľná čelovka, 1 600 lm, čierna
95,90 €
ma to trosku sialene ovladanie ale asi rezimy moc prepinat nebudes.
(nezverejňujem koľko čeloviek mám - ktovie kto to môže čítať
Uchytiť na prilbu sťahovačkami je zložitejšie ako pri L-kovej konštrukcii.
A ovládanie vystúpenými gombíkmi navrchu je na jazdenie v teréne nevhodné, v pohode je vypne haluz. Na biku ju nepoužívam, tak sa mi to nestalo, ale pri práci, keď sa niekde pchám bežne.
Inak spracovanie fajn, aj silno svieti, aj priloženy aku dobrý, ale na bike neodporúčam.
skôr mi vadí, že široký kužel nieje rovnomerný, ale má výraznejší stred, nerobí to dobre na fotkách
ale možno na nej zbytočne hľadám chyby, lebo som si potreboval ospravedlniť prechod na 21700 aku
Existuje nejaký zoznam cyklo pravidiel v rámci eú?