Hej, no hladal som, ci to nemaju aj na DX, lebo s tym dinodirect nemam skusenosti, takze potom tento odkaz http://www.dinodirect.com/led-flashlight-super-bright-1000lm-5mode-cree-t6.html?d=80085&cur=EUR este tam hovorite nieco o zlavovych kuponoch, to neviem ako funguje. A este tie nabijacky tam maju, ale nemaju EU zastrcku (aspon som nenasiel) a chcel by som to vsetko objednat skor z 1 obchodu.
K tej uf-2100 na ktorú si dal odkaz nejde použiť zľavový kupón, takže to nemusíš riešiť K nabíjačke a akumulátorom sa nevyjadrujem, 1000-krát som už písal iné x-krát lepšie možnosti.
No ved preto som vybral ten na suchy zips, niekto uz neviem na ktorej strane spominal, ze na taketo male svetlo je lepsi, tak teraz neviem A dakujem za rady, obvzlast Patrikovi, ktory mi uz viackrat poradil a ako vidim nielen mne
martin9812: na cestak je ten drziak uplne postacujuci,dnes som ho testol na vyjazde,a drzal az neuveritelne pevne,a to som bol skepticky... ako pozeram mas CTM,tak na mtbcko ako pise PatrikL
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.