Mate tu niekto tento kompijuter? ja s nim mam taky problem ze mi ukazuje divno sklon kopca dnes som isiel kopec kde bolo max stupanie 25% a on mi ukazuje najviac 14% a nezdaju sa mi ani vyskove metre v navode strana 19 je pisane 3moznosti kalibracie ja som zadal domacu vysku ostatne 2 som neprisiel nato ako ich spustit vedel by mi s tym niekto pomoct?
Čo sa týka nadmorskej, taktiež kalibrujem pred každým výjazdom a v pohode. Tiež môžeš definovať 3 domáce hodnoty. Ak ti niečo blbne, skús preinštalovať firmware. Mažem a nahrávam údaje pre trasu cez Sigma Data Center /SDC/. Po stiahnutí údajov sa dá výška dodatočne korigovať v SDC. Čo sa týka mojej skúsenosti s výkonom, ako napísal Mr. Ramon1, musíš mať čidlo rýchlosti aj kadencie. Vypočítané údaje sú ako-tak presné iba pri dlhších a náročnejších stúpaniach. Na rovinkách a zjazdoch vyráta absolútne bludy. A ešte k aktualizácii, tak po update firmware mi všetky údaje, aj k bikom v ROXe ostanú /asi vďaka dátam v SDC/, akurát musím spárovať všetky snímače. Ináč absolútna spokojnosť s ROX 10.0. Najlepšiu skúsenosť mám s kombinovaným snímačom Garmin GSC-10, u ktorého sa mi zdá, že maká lepšie než org. Sigma ANT+. Okamžite a bez problémov mi načíta snímač rýchlosti aj kadencie, pričom org. snímač kadencie mi občas nenačíta a musím točiť pred starom kľukami. Veľa trpezlivosti s doladením ROX 10.0 pre tvoje potreby.
Na short menu musíš byť v training mode. 3 prednastavené známe výšky si ale nastavíš cez settings menu/altitude. V short menu ich potom vyvoláš. Alebo tam navolíš ručne aktuálnu výšku.
No skúšam to asi 20x a stale sa to vypne..kedy sa to ma stlacit, ked su na obrazovke metre?
Daj sa do Training módu, zároveň stlač BACK/STOP+ENTER, potom Altitude a máš tri preddefinované hodnoty a označ tú požadovanú, alebo si kalibruj tlak a výšku. Po tomto sa vráť do Training módu.
Nadmorskú výšku si treba nastaviť v home altitude v nastaveniach pred každou jazdou len navolíš a ideš. Čo sa týka výkonu je to úplne že celé zle neráta to ani približne. Idem dole kopcom ľahký prevod otáčky cca 90 záťaž reálne niekde 20w a ono cca 120w alebo valím hore kopcom reálne výkon 200-260w a ono zasa 120 alebo tam vovali 450
Ja mám predsa jeden problém. Od aktualizácie SDC na 4. verziu nefunguje vymazanie nahratých trás do Roxu. Musím Rox resetnúť do továrenských nastavení. Išlo to cez SDC, ale len do verzie 4.
Aj mne to nešlo...aktualizuj softver na najnovšiu verziu a pôjde...odskúšané, len budeš musieť pracne zadávať späť všetky dáta na personalizáciu Rox 10.0/ výška , váha, vek..., bike , bike2.../ ale mazanie nahratých súborov cez komp už pôjde...
hm u mna funkcne mazanie mi funguje v data centre 4.0.6 a najnovsi firmware. akurat neviem preco mam zasa ja problem s tym ze sa mi nevypina po 30min ako je nastaveny naposledy mi natocilo este 4hod naviac
Predpokladám, že v SDC4 x.x to ešte nemajú doladené. Ja mám 4.0.7 a najnovší firmware. Mazať išlo naposledy pri SDC 3. Skús to nastaviť priamo v setupe Roxu a nie cez SDC, mne to pomohlo. Keď som nastavoval v SDC, funcie s časom blbli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj sa do Training módu, zároveň stlač BACK/STOP+ENTER, potom Altitude a máš tri preddefinované hodnoty a označ tú požadovanú, alebo si kalibruj tlak a výšku. Po tomto sa vráť do Training módu.