Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
https://www.dcrainmaker.com/2021/04/garmin-venu2-venu2s-smartwatch-review.html
dobre vidím vypuklé sklíčko? to je pruser ako u mobilov hned *****e! len ideš okolo steny
mínus je aj plastove puzdro... ale to si asi nenavyberám, ked to ma byť pekné!
PS: pozeram venu 2 plus su kovové niečo ešte naviac? za tých 100e plus
a venu 2S je zas niečo ine kua kto sa v tom má vyznať
polarky už ma M400 ky asi 5 ročné vybité v poličke
žena bude mať okruhliny, čo by bolo rozumnejšie garmin venu 2 alebo vivoaktiv 4? prípadne iná varianta v bielom
muziku ani platby využívať nebude.
Fénix 6S. Dostala ich moja polovička na Vianoce a nevie si vynachváliť. Sú aj v bielom.
mínus je aj plastove puzdro... ale to si asi nenavyberám, ked to ma byť pekné!
PS: pozeram venu 2 plus su kovové niečo ešte naviac? za tých 100e plus
a venu 2S je zas niečo ine kua kto sa v tom má vyznať
Nie je vypukle, je zarovno s lunetou, len to tak vyzera. Lunety su kovove, cierna ma navyse nejaku specialnu upravu slate proti poskriabaniu a odleskom.
Venu 2 Plus je novinka, ktora ma navyse oproti Venu 2 mikrofon/reproduktor, je mozne s nimi telefonovat, inak okrem trochu ineho rozmeru, maju Plus a 2 rovnaky hardware.
2S su trochu mensie je mensia vydrz baterie.
Venu 2 veľká verzia
Venu 2 plus nová verzia kde sú hodinky presne v strede veľkostne, ale má displej ako venu 2 ( veľká verzia)
Pre seba uvažujem o 2 plus presne kvôli tým hovorom - kamoši to majú na Apple watch a aj keď to nieje na dlhé hovory, rýchle informácie vybavíš bez problémov ( informačné telefonáty ako už som na ceste, alebo zavolám ti neskôr)
zatial som ch našiel v rozumnej cene na zelenom z..rdovi nikto nikde vie o cene pod 450?
Ja tu mám lokálne cca o 20€ lepšiu cenu, ale reálne to za to nestojí.
(problémy so zárukou na Slovensku a podobné srandy)
Ponúkajú tiež zopár ďalších funkcií naviac, ale nie sú to funkcie čo každý využije.
A síce to nieje dvojnásobok, ale stále je to relevantný rozdiel v cene. Pri mojom používaní kde mám veľa hovorov do 20 sekúnd je možnosť že nebudem musieť ťahať telefón z vačku alebo ruksaku celkom zaujímavá.
U mňa čas, notifikácie, záznam chôdze a platbu kartou - tam mi to je celkom ukradnuté aký je ten displej.
Snímače sú zaujímavé, hlavne v kombinácii s body battery a Ox, ale zase nie až tak zásadné, aby som si pred sebou obhájil 300€ cenu.
Ta zaklad hodin je u 2ky plast.u plus nerez.to a volanie je asi hlavny rozdiel
infinitipp Nechystam sa momentalne nikde, kde by som ich otestoval. Ale oproti Vivoactive 3 a 4 sa da nastavit referencna vyska priamo v hodinkach (nielen cez GPS), tak ako to ma napr. rada Edge.
Časom budú asi aj na Venu 2 plus