Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Ja som si zvykol a stačí mi trasa, aspoň do toho stále nečumím...
https://ultra.hiking.sk/hk/ar/6005/coros_apex_pro_gps_hodinky_s_velmi_dlhou_vydrzou_baterie.html
https://www.gone4.run/2018/03/recenze-garmin-forerunner-935-tri-bundle.html?m=1
Na tychto stranach su zaujimavo a poriadne napisane recenzie naposledy spominanych modelov. Maju tam recenzovane aj ine modely.
Cena je tam skvelá 255€
Díkes za info. Práve pre chýbajúci barometer a nemožnosť sledovanie aktivitu lyžovanie, špekulujem nad Forerunner 645. Ale to asi len niekde z druhej ruky. Tá cena je vyššia.
Ok super díkes, tak potom asi nie je čo riešiť a pôjdem do Forerunner 245.
Výdrž je cca 7 dní pri každodennom používaní vrátane monitoru spánku+ notifikácie + cca 5-6h beh a nejaký bike.
Výdrž je cca 7 dní pri každodennom používaní vrátane monitoru spánku+ notifikácie + cca 5-6h beh a nejaký bike.
Vďaka za info. Čiže si spokojný aj so sledovaním aktivíty na biku predpokladám.
Skus pozrieť toto, bude to niečo s aktualizáciou firmwaru.
Potrebujem len niečo na záznam behu, kedy nechcem so sebou ťahať mobil.
niekedy sa moze lisit aj HW, ale nejdem to teraz skumat.