Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
posledný komentár: 31. 5. 2020 o 11:22
Ja som kupoval 1030 cez bike-discount v 03/2019.
Po pol roku som mal modré okraje displeja - blue halo.
Z Connanu som dostal odpoveď, že pokiaľ to nie je SK distribúcia, tak reklamácia ide cez pôvodného predajcu. Oni mi ponúkli iba predaj nového kusa s nejakou výraznejšou zľavou, už neviem koľko... (namiesto jasnej reklamácie 🤣).
Čiže 2 x (opakovane aj na vymenom kuse po roku opäť blue halo) som to riešil s bike-discount, prvý raz som dostal celkom nový kus a druhý krát repas displeja na pôvodnom 1030...
Teraz už mám displej z dobrej série, tak hádam bude pokoj...
Akurát vždy som platil poštové, lebo bike-discount nemá pre Slovensko zaslanie uznaného reklamovaneho tovaru cez repair label (späť to išlo na ich triko vždy).
Nový model Tactix® Delta rozširuje ponuku obľúbenej série > > fénix 6X o špecializovaný taktický model so zodpovedajúcou výbavou. Tactix® Deltal navyše ponúka možnosť duálneho zobrazovania súradníc polohy (2 formáty) s podporou optimalizovaného podsvietenia displeja v režime nightvision (nočného videnia). Taktickú výbavu ďalej dopĺňa tzv. utajený stealth režim hodiniek. Po jeho aktivovaní sa deaktivuje bezdrôtová komunikácia, optický pulzomer a tiež sa automaticky upraví úroveň podsvietenia displeja. Kill switch funkcia umožní jedným stlačením vymazať celú uživateľskú pamäť. Pre zoskok s padákom je dostupná funkcia Jumpmaster, ktorá umožňuje optimálne sledovať prebieh letu podľa typu zoskoku.
https://www.mall.sk/outdoorove-smart-hodinky/garmin-fenix-6x-pro-black-black-band
A doteraz platilo ze vsetky samsung watch a active hodinky boli bez ant+ kompability.
fakt si neviem predstavit, co viac by amater ako ja mohol od smart sport hodiniek chciet.