dam jeden taky troll prispevok, ale som z tychto cyklo handier na prasky. ceny tu poletuju ako u luxusnych prostitutok za bundicku 200 eur bez mihnutia oka, skratiek na mrte, pre obycajneho cloveka takmer nemozne sa v tom celom vyznat. mne chvilu trva kym tych 200 euri zarobim, nemam celkom na to, testovat kazdy tyzden novu bundicku, ako mi tu predhadzhuju borci na mtbikeri, tak som z toho paralyzovany. chcem si kuoit teraz nieco do chladnejsich obdobi ale neviem to ani uchopit, moznosti je trilion. no nic, len som to potreboval povedat, kludne ma ignorujte.
Pozri co este zostalo v Lidli z akcii alebo sa zastav v Decathlone. V tych veciach prezijes. Po slavnych znackach mozes siahat aj neskor ale pokial nepjdes jazdit extremne vykony tak ich nepotrebujes.
ved prave, ze by som chcel z tych lidl handier {a aliexpress handier} upgradnut tuto zimu do vyssieho cykloneba. bol som skeptik ale na leto som si kupil najlacnejsiu variantu kratasov od castelli a teda uznavam, ze to bola lepsia skusenost ako tie lidlove a pravda, zdravie mam len jedno . tak som si teraz vyhliadol Castelli Perfetto a Castelli Meno 2 Wind ako gate ale stale som frustrovany, ze mam dat tolko za to pradielko, pomaly polovica bicykla, ze ci sa nieco obdobne neda kupit lacnejsie. preto ta moja frustracia z tohto, same skratky v nazvoch produktov a takmer nemozne to porovnat. som otec rodiny a zda sa mi to strasne nefer voci trom detom, co ich zivim, ze dam za pradielko take peniaze .
Ja som tiez nosil kadeco, postupne som vsak presiel na kvalitnejsie a drahsie znacky. Hlavne v zime sa setrit neoplati, lebo prechladnutie sa lieci dlho.
Zacinal som v NYNA a Longus veciach.
Potom som kupil Nalini bundu, o dva roky neskor, zimne gate, potom 3/4 gate, a tak postupne (nie naraz) upgradujem satnik. Trva to sice, ale neboli tak penazenka.
konkretne pri tych kratasoch crivit vs. castelli bol rozdiel pocitovy - inak to otlacalo gule, inak to otlacalo stehna, inak sa cez to potilo. pocitovo v tom bol rozdiel. v pripade zimneho mi je celkom jedno, ako to bude otlacat gule, ide mi skor o to, aby som sa spoteny do kopca nasledne neprechladol pri ceste z kopca.mam take zimne aliexpress handry a tam mi alebo bol moc teplo (ked boli fleecovane) alebo v tom bola zima. potom som si kupil bundicku v decatlone a zase v tom bol rozdiel oproti tej cine, lepsie to odvadzalo pot, po vyjazde som sa vyzliekol a zvrchu bola bundicka mokra. ked na tom bola cinska bunda proti vetru, tak to nebola dobra kombinacia. ked som si to potom trochu studoval, tak videa z dielne mtbiker o roznych drahych bundickach su dost sugestivne. tak preto nad tym tak spekulujem. ale vdaka za rady a temy. ja mam velkost najvacsiu, meriam 186 a vazim 115 kg.
Pri zimnom slapani do kopca si treba bundu uplne rozopnut a nechat sa ochladzovat okolitym vzduchom.
Pripadne zacat s otuzovanim, aby sa na vyjazd stacilo obliect len nalahko.
no ked kupujes vsetko co ti podstrcia na internete...
inak Romanca - ked mas tri deti, tak by som ziadne predrazene veci na bajk vobec neriesil. V pohode sa daju kupit aj veci za rozumne ceny, staci trochu prekutrat eshopy.
katko to je v pohode, to len sú na svete ľudia, môžme si o nich myslieť čokoľvek, čo predtým, ako dajú 300 eur za bundičku a gate majú potrebu to nejako ventilovať na internete, kľudne toto vlákno zmažte, v podstate mi trochu odpovede pomohli aspoň na linky, kde je potenciálna šanca naraziť na zľavu. a povedal som si, čo som chcel, teraz si tú bundičku a gate môžem kúpiť.
na bike24 si kupujem zľavnené veci, furt nejaká akcia aj na turistiku a aj tak.... frajer teraz bundu z 230 na 112 našiel, brutál nepremok treba vedieť čo chceš a vŕtať sa po stránkach
romanca hlavne sa skus zorientovat co vlastne potrebujes.... viem si zmateny z tych nazvov a skratiek ..... skus napisat co potrebujes a potom sa Ti bude dat skor pomoct.... moja skusenost je napr, okolo +8 - 0*C termopradlo + dlhy dres.... do kopcov v pohode, na dlhsie zjazdy ma nezabije na minutu zastavit a dat tenucku windstoper vestu/bundu.... to kupis sa par euro a kludne aj v Lidl........ necakaj ze sa v neskorej jeseni/zime oblecies a das cely vyjazd v komforte s tym co mas na sebe...
je to intenzite jazdenia hlavne, no zo skusenosti z cca 5 rokov na bajkoch viem ze lacne veci mi urobili viac zle ako dobre napr mam Castelli Gabbu uz tretiu sezonu a ani raz som v nej neochorel. ano stala 170 eur vtedy, ale budem ju mat v podstate uz na stalo. takze ak vydrzi 10 rokov tak rocne ma vide ta bunda na 17 eur lacne veci uz nekupujem lebo sa nevozim, ale intenzivne jazdim resp. trenujem. ale ako pisu chalani treba sledovat eshopy, cena vzdy niekde klesne. tu mas napr "top handru" za slusny peniaz> https://www.merlincycles.com/castelli-perfetto-long-sleeve-cycling-jersey-aw17-112171.html Ano maju najvacsiu velkost L no da sa googlit a jandes aj vacsie ak treba. no tuto univerzal bundu/dres uz nemusis dlhe roky menit, ak vobec. Priplatis 20 eur a mas aj vacsie velkosti> https://www.evanscycles.com/castelli-perfetto-long-sleeve-jersey-EV282273
Keby som len ja vedel co viem teraz tak by som nemal plne skrine lacných dresov, nohavíc kratasov a tak podobne. No a v konečnom dôsledku by som aj dosť ušetril.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zacinal som v NYNA a Longus veciach.
Potom som kupil Nalini bundu, o dva roky neskor, zimne gate, potom 3/4 gate, a tak postupne (nie naraz) upgradujem satnik. Trva to sice, ale neboli tak penazenka.
Pripadne zacat s otuzovanim, aby sa na vyjazd stacilo obliect len nalahko.
ne to neni dobre sledovat, stoji to vela penazi
inak Romanca - ked mas tri deti, tak by som ziadne predrazene veci na bajk vobec neriesil. V pohode sa daju kupit aj veci za rozumne ceny, staci trochu prekutrat eshopy.