Chcem sportester na kolo, ktory by zobrazoval vsetky udaje naraz.Ma niekto nejaky taky sportester alebo viete o niecom?Nechcem prepinat s tlacidlom jednotlive funkcie ale aby boli zobrazene na displey.Pulz,rychlost,otacky,km a cas.
Chcem sportester na kolo, ktory by zobrazoval vsetky udaje naraz.Ma niekto nejaky taky sportester alebo viete o niecom?Nechcem prepinat s tlacidlom jednotlive funkcie ale aby boli zobrazene na displey.Pulz,rychlost,otacky,km a cas.
Sigma Rox 8/9 zobrazuje "naraz":
1. horny dvojriadkovy ukazovatel: aktualne tepy, aktualnu nadmorsku vysku, aktualnu kadenciu a aktualnu hodnotu stupania/klesania,
2. hlavny ukazovatel: aktualnu rychlost, na lavo este sipky zobrazuju ci je aktualna rychlost pod alebo nad priemernu rychlost
3. dolny ukazovatel: vzdialenost, ktoru si mozes prepinat s inymi udajmi, ktore potrebujes napr. ten spomenuty cas jazdy, hodiny alebo cokolvek ine
Aj ja v každom prípade odporúčam RS800, teraz mám S625x a toto je momentálne jediná plnohodnotná náhrada, ktorú si budem musieť asi neskôr kúpiť aj ja.
Aj keď trochu sa desím toho, koľko € ma budú stáť všetky nové snímače na všetky biky, pretož tie staré nespolupracujú!
Čo sa funkčnosti týka, RS800 má brat a ešte jeden kamarát a obaja bez problémov!
Ale počítaj s tým, že ak budeš chcieť aj bežecké aj cyklo čidlá, výjde ťa to až na 540 €, preto by som rašej skúsil pohľadať, či niekde vo výpredaji nemajú ešte S625x+cyklosenzory alebo S725+bežecký. (tak to skúsim najprv ja)
israfel: ups, nejako som prečítal, že sú tam £ a nie %. Moja chyba
cicamica: ale veď na tom odkaze na wiggle tiež nie je v balení senzor na behanie . V prevedení CX800RUN zas síce je , ale treba dokúpiť speed senzor na bike a držiak na rajdy. Tá druhá možnosť by vyšla dokopy aj s prikúpením speed senzoru a držiaka z linku, ktorý som postol na 372€
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
SUUNTO t3
to by som nebral uz teraz take nieco
Sigma Rox 8/9 zobrazuje "naraz":
1. horny dvojriadkovy ukazovatel: aktualne tepy, aktualnu nadmorsku vysku, aktualnu kadenciu a aktualnu hodnotu stupania/klesania,
2. hlavny ukazovatel: aktualnu rychlost, na lavo este sipky zobrazuju ci je aktualna rychlost pod alebo nad priemernu rychlost
3. dolny ukazovatel: vzdialenost, ktoru si mozes prepinat s inymi udajmi, ktore potrebujes napr. ten spomenuty cas jazdy, hodiny alebo cokolvek ine
Polar RS800CX BIKE N Training Computer with HRM
chcel by som tester na bike a beh, ktorý by bol využiteľný aj ako bežné hodinky
tento kúsok - POLAR RS300X je o dosť lacnejší, ale chýba mu oproti predchádzajúcemu senzor na bike a výškomer..
orientačné ceny: 1. cca 400€, 2. cca 100€
ktorý by ste brali?
Aj keď trochu sa desím toho, koľko € ma budú stáť všetky nové snímače na všetky biky, pretož tie staré nespolupracujú!
Čo sa funkčnosti týka, RS800 má brat a ešte jeden kamarát a obaja bez problémov!
Ale počítaj s tým, že ak budeš chcieť aj bežecké aj cyklo čidlá, výjde ťa to až na 540 €, preto by som rašej skúsil pohľadať, či niekde vo výpredaji nemajú ešte S625x+cyklosenzory alebo S725+bežecký. (tak to skúsim najprv ja)
http://www.wiggle.co.uk/polar-rs800cx-bike-n-training-computer-with-hrm/
- ešte 15% zľavu na voucher mám takže vcelku fajn cena by z toho mohla vyliezť nakoniec..
ešte tieto suunta som pozeral: Suunto t3c Triathlon Heart Rate Monitor a čo do funkčnosti by sa mohli asi aj rovnať polaru a je tam veľmi zaujímavá cena..
cicamica: ale veď na tom odkaze na wiggle tiež nie je v balení senzor na behanie