Kategórie
Bike-techTuristicka / trekingova obuv # výbava # skúsenosti # poradenstvo # turistika # outdoor # cenový limit # nákup # kvalita
Akcia -10% POC Thermal Short návleky na tretry, uranium black
od 72,99 €
-10%
MOC 108 €
-31% VAUDE Shoecover Capital Plus návleky na tretry, čierna
od 39,90 €
-31%
MOC 67,99 €
Akcia savings Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, žltá neón
44,99 €
savings
MOC 69,99 €
savings Sportful Roubaix Thermal návleky na tretry, čierna
30,99 €
savings
MOC 50,99 €
savings ALÉ Neoprene Shoecover návleky na tretry, čierna
od 56,99 €
savings
MOC 81,99 €
-10% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/červená
34,99 €
-10%
MOC 49,99 €
Výpredaj -16% Alpinestars Denali 2 krátke nohavice pánske Grisaille Black/Coral Fluo
69,99 €
-16%
MOC 127 €
savings FORCE Storm dámske kraťasy s vyberateľnou vložkou, čierna/ružová
od 41,99 €
savings
MOC 68,99 €
Možno by pomohli tuna
Pošli foto do https://restday.cz/ , podľa mňa vedia opraviť aj spolu s medzipodrážkou. Výmenu podrážky som tam realizoval už asi 3x (2 páry topánok) a vždy som bol spokojný. Keď sa mi tak ako tebe rozdrobil PU v medzipodrážke, tak už som to u 13 rokov starých topánok neriešil, keďže zvršok už mal riadne šrámy.
Ak je na tvojich zvršok OK, tak tých 60 EUR za opravu je lepšie dať ako 200 za nové.
Ak je na tvojich zvršok OK, tak tých 60 EUR za opravu je lepšie dať ako 200 za nové.
Ráno som im písal a poslal foto, tak čakám ako sa vyjadria. Podľa toho sa rozhodnem či pôjdem do nových alebo to nechám spraviť. Už som pozeral tie Planika Mangart a vyzerajú fajn. Si s nimi zatiaľ spokojný?
S opravou som bol veľmi spokojný, topánky už odvtedy prešli pár kopcov a ešte slúžia....
Edit- asi rok-dva po mne si dával opravovať kamarát, taktiež spokojnosť?
Tá druhá možnosť bola asi tá česká podrážka Cross. Máte niekto s ňou skúsenosti?
mali sme tu v meste a okoli nakupene scarpy rovnaky model viaceri. a posli vsetkym uplne rovnako - rozlepila sa podrazka a bolo jedno kolko kto v nich mal nachodene alebo kto kolko vazil. dolezity bol cas. niektori to skusali lepit no zmysel to nemalo.
Myslel som si, že je to náhoda a teraz vidím, že je to vlastnosť PU podrážok