Letel som asi v 15km/s rychlosti cez bicykel, dopad na na ruky, ale aj silny uder do hlavy o zem predou castou prilby.
Chvilu otraseny, zapastie moc neohnem, oskrety nos, druhe rameno pobolieva, ale inak ok.
Otazka znie, ci po takomto pade menit prilbu, kamos hovori, ze urcite ano, mne pride, ze jej "nic nie je".
Zvnutra nie je vidiet ziadnu prasklinu.
Myslim, ze podobne tu jazdi kopec ludi, povedal by som, ze ti mladsi urcite aj vyrazne riskantnejsie ako ja.
Kto nepada podla mna nejazdi;o)
Rad chodim rychlo, to nepopieram, ale zlepsujem sa postupne a nemusi byt kazda dalsia jazda lepsia ako ta predtym. Niekedy, ked citim, ze to neni ono tak to nezeniem nasilu.
To, ze na lesnej cesticke ukrytej v lese medzi stromami bude tolko prachu som naozaj necakal a doteraz som z toho prekvapeny...proste poucenie do buducnosti.
Myslim, ze slovo pretekar sa mna vobec nehodi.
Uzavrel by som to tak, ze padnut moze kazdy a kdekolvek....napriklad ja som dnes padol u zakaznika, potkol som sa pri chodzi o drevenny odpad, ten ma poskriabal na clenku a tiekla mi krv.
Po zastaveni krvacani a zalepeni nejakou paskou z lekarnicky som dalsie 2h bez problemov chodil a pohyboval sa u zakaznika.
Po prichode domov mi napuchol clenok s asi 4cm priemerom, nemozem ohnut nohu a boli ma to. Co mi je doteraz netusim, ved ma pichlo len drevo do nohy a spadol som v asi 3km/h rychlosti na ruky, zdvihol sa a siel dalej s poskriabanou nohou....
To proste nevymyslis, to je zivot a stat sa ti moze, kdekolvek a cokolvek...aj takato neuveritelna blbost.