Viem, ze tu kopec ludi nema bajk za 5 korun.. Cim si teda chranite bicykle? Rada by som na tom mojom obcas isla nakupit do obchodu a ked vyjdem von, chcela by som si ho tam aj najst.
Mate nejake tipy na zamky ci ine zabezpecenie? THX..
Viem, ze tu kopec ludi nema bajk za 5 korun.. Cim si teda chranite bicykle? Rada by som na tom mojom obcas isla nakupit do obchodu a ked vyjdem von, chcela by som si ho tam aj najst.
Asi nie je taky zamok, co by sa nedal prekonat. Na nakupy dvaja, alebo stary bike.
chranim si ich tym, ze ich mam obidva pekne doma, a nikde ich nenechavam bez dohladu...
sranda(ako pre koho:D) je, ze vsetky moje predchadzajuce bajky co som predal niekomu boli tak do mesiaca ukradnute:D
Ja som kúpil zámok,kde lanko je vedené v takých oceľových válčekoch,aby sa lopkár nemohol dostať tak ľahko k lanku a precviknúť ho.Celé je to ešte pogumované.
Každý zámok je prekonateĺný,len ide o to,aby to zlodejovi preĺžilo čas prekonania zámku,či ho to dokonca odradilo
Ja som kúpil zámok,kde lanko je vedené v takých oceľových válčekoch,aby sa lopkár nemohol dostať tak ľahko k lanku a precviknúť ho.Celé je to ešte pogumované.
Každý zámok je prekonateĺný,len ide o to,aby to zlodejovi preĺžilo čas prekonania zámku,či ho to dokonca odradilo
no ten tvoj zamok dokonca zlodejovi ani nepredlzi cas na prekonanie:D
Sedeli sme na terase,pri pive.Biky sme mali opreté a nezamknuté o zábradlie.Naraz len pribehol lopkár skočil na kámošov bike a fujazdil preč.Kámoš skočil na môj a poď ho za ním.....dochytil ho.
Pointa bola v tom,že lopkárovi zlomil sánku
Snaziiiim sa mojho bikERKA, STRAZIT BEZ ZAMKU, inak pred tyzdnom mojmu kolegovi za bieleho dna z balkona /s prepacenim/ ***** bike/CAnnondale/, a mimochodom bol doma, no Coment
poznam zopar takych-po 3 poschodie vyliezli a asi to spustili lanom???...ale ked je clovek doma-to je odvaha ...
inak ja mam zamok od trelocku stupen ochrany 5-da sa iba tekutym dusikom rozbyt...je to nejaky krypton...ale to som pouzival iba na starsom tatosovi-aj ked v tej dobe bol moj najlepsi-xt-deore,hs11...na pohlad by asi aj lakal...ale to bolo v hamburgu-na slovensku nezamykam!-iba plecku(aj tu obcas iba opriem )...
Mna by zaujimalo na ktorom poschodi doticny byva...Hypotezy ma nezaujimaju,alebo co niekto pocul od niekoho...
Ked sa ti rozpadne pod tekutym dusikom tak to je slaba ochrana...a moju staru libertu vobec nezamykam pretoze si to vobec nezasluzi...
5-je druha najlepsia-nerozstrihnes ani pakovkami(ani tymi hydraulickymi...zevraj)
a neviem kolko corkarof nosi dusik???
...btw-6 je najvyssia-tu uz nicim...ak stratis kluc tak aj bajk.. ..podla toho ako ho zamknes ofkorz!..videl som len take kolesa na zamku opustene na ulici...mali dobry zamok..
Sedeli sme na terase,pri pive.Biky sme mali opreté a nezamknuté o zábradlie.Naraz len pribehol lopkár skočil na kámošov bike a fujazdil preč.Kámoš skočil na môj a poď ho za ním.....dochytil ho.
...kdesi tu bol odkaz na clanok, ako mal chlapik prehodene brzdove packy a to sa corkarovi stalo osudne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi nie je taky zamok, co by sa nedal prekonat. Na nakupy dvaja, alebo stary bike.
sranda(ako pre koho:D) je, ze vsetky moje predchadzajuce bajky co som predal niekomu boli tak do mesiaca ukradnute:D
moje odporucanie - nikde nezamykat
Ja bike nezamykam lebo ho nikdy nenechavam samotny (na to si ho moc vazim). Výnimka je domáce uskladnenie.
inak ja mam zamok od trelocku stupen ochrany 5-da sa iba tekutym dusikom rozbyt...je to nejaky krypton...ale to som pouzival iba na starsom tatosovi-aj ked v tej dobe bol moj najlepsi-xt-deore,hs11...na pohlad by asi aj lakal...ale to bolo v hamburgu-na slovensku nezamykam!-iba plecku(aj tu obcas iba opriem
Ked sa ti rozpadne pod tekutym dusikom tak to je slaba ochrana...a moju staru libertu vobec nezamykam pretoze si to vobec nezasluzi...
a neviem kolko corkarof nosi dusik???
...btw-6 je najvyssia-tu uz nicim...ak stratis kluc tak aj bajk..
Dones ten zamok a daj mi 10 sekund.
...kdesi tu bol odkaz na clanok, ako mal chlapik prehodene brzdove packy a to sa corkarovi stalo osudne...