A ja napriklad uz len z trucu Canyon kedze neznesiem miesanie sady a Tiagra kluky / prevodniky su az do poslednej verzie krajne nepekne (aj ked funkcne asi ziadny problem ale chcem aby bike aj dobre vyzeral okrem ineho).
Tak ale to nieje viac muziky, ale menej
Canyon Endurace CF komplent na 105 bol zaciatkom roka za 1300.
Keď som vyberal na prelome august/september nič lepšie za tie prachy nebolo po ruke. Ako prvé som plánoval vymeniť tie kľuky za 105 ale dnes mi vôbec ale vôbec nevadia A radšej som vymenil kolesá. A presne som preferoval aj tie veci čo píše Kristína O kamennom obchode. Pán Velits U ktorého som kupoval bol veľmi ochotný A samozrejme neskončilo to kupov žiletky hoc kedy keď sa tam zastavím nemá S ničím žiaden problém. Pri servisovani pokecame O profipelotone A S dobrou náladou odchádzam preč.
Kimlo: Áno, chodím s bajkom do servisu. Do Werku
Ale pri kúpe nového bajku máš nárok na prvý servis po xx km a opätovné nastavenie a dotiahnutie komponentov zdarma. Nie každý sa v tom vyzná, alebo má všetko potrebné náradie a momentové kľúče doma. To sa u Canyonu ťažko realizuje. A prípadnú reklamáciu riešiš ako?
Kimlo: Áno, chodím s bajkom do servisu. Do Werku
Ale pri kúpe nového bajku máš nárok na prvý servis po xx km a opätovné nastavenie a dotiahnutie komponentov zdarma. Nie každý sa v tom vyzná, alebo má všetko potrebné náradie a momentové kľúče doma. To sa u Canyonu ťažko realizuje. A prípadnú reklamáciu riešiš ako?
Do Werku? To je na slovensku?
Ale ved to je jedno, myslim ze prvotny servis po 100km zvladne 90% uzivatelov tohto fora.
A reklamaciu u cestneho bicykla za 1300e moc neocakavam, ak aj ano, tak maju na to svoje postupy... castokrat aj ten slovensky predajca treku toho sam moc nenariesi a aj tak by bike posielal mimo Sk na reklamaciu rovnako ako ja, i ked ja by som v pripade Canyonu kumunikoval priamo s vyrobcom a nie cez importera alebo distributora...
Btw, kupoval som aj noveho Treka u nas v kamennej predajni, tak ten nakup u nas vs. Canyon z webu viem porovnat. Cesta do BB po Trek ma stala rovnako ako postovne za canyon
Rámy canyon sa mi páčia geometriou(endurace aj ultimate),len jedno je pre mňa nepochopiteľné-prečo sa tak vehementne držia tých,,funebráckych" matnočiernych dizajnov.Jediný dizajnovo kreatívnejší rám,kde je viac ako jedna farba je Ultimate CF SL 9.0 Team,ktorý je modro-zeleno-biely.Čo sa týka dizajnu,tam veľmi zaostávajú za konkurenciou,samozrejme ,,IMHO"
Rámy canyon sa mi páčia geometriou(endurace aj ultimate),len jedno je pre mňa nepochopiteľné-prečo sa tak vehementne držia tých,,funebráckych" matnočiernych dizajnov.Jediný dizajnovo kreatívnejší rám,kde je viac ako jedna farba je Ultimate CF SL 9.0 Team,ktorý je modro-zeleno-biely.Čo sa týka dizajnu,tam veľmi zaostávajú za konkurenciou,samozrejme ,,IMHO"
To bude vecou vkusu skôr, mne sa tie ich decentné prevedenia veľmi páčia, proste taký gentlemani
Mam aj na servis aj na auto aj na bicykle a aj nato aby som si ten servis vedel v garazi spravit sam
Btw, garancka na biku jr zdarma
Tak to si na tom dobre Ale nie každý je v tom taký zbehlý, nejaké základné opravy si viem porobiť aj sama, ale kvôli zložitejším akciám tiež radšej odnesiem bike do servisu, tam presne vedia čo s čím a ako, a nikdy som nemala najmenší problém Za tú istotu si kľudne pár eur priplatím
Ja nemam nic proti servisom ani proti plateniu zan.. neviem preco to tu proti mne vytahujete oen som napisal, ze som sa rozhodl ozeliet garancnu prehliadku pri kupe biku cez web a usetrit tak 600eur ja cene biku
Proti servisom ako takym nemam nic...
ono servis biku by mohol trocha zrucny clovek zvladnut sam bez problemov. sak bike sa sklada zo 4 suciastok. mna skor trapia ceny zan. napriklad na dure, alebo rede krat 2 (aj pre polovicku) a si na cene noveho auta
Ak sa niekto bicykluje (nie uplne rekreacne, ale viac) a ma bycikel ako konicek, ze mu aj zalezi, ake tam ma suciadtky a podobne, mal by si ho aj vediet sam spravit. Teda, minimalne ason take zakladne veci, ako su opravy defektov, vymeny laniek, stelovanie prehadzovaciek, vymena retaze... Pretoze ked sa na niecom vozim a denno denne to pouzivam, mal by som vediet, ako to funguje a v pripade potreby si to sam opravit. Pretoze zaniest bicykel do servisu, nech to tam spravia, zaplatit a cakat den-dva, popripade tyzden a potom sa vozit vie hociake tela. Nie je nad to, ked si clovek vie spravit vec sam a ak sa aj nahodou opravena vec znova pokazi, aspon na nikoho nenadava a vie, ze moze nadavat len sam na seba a nabuduce to spravi inak. Netvrdim, ze zlozitejsie opravy, na ktore treba specialne kluce, ktore nie su v beznej domacnosti si treba robit sam....tam je servis nevyhnutny. Tim som narazal len na take individua, ktore nemaju ani zaujem sa to naucit. (mam peniaze-druhy mi to spravia)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
@tina aky servis mas na mysli? Ty chodis s bikami do servisu?
Canyon Endurace CF komplent na 105 bol zaciatkom roka za 1300.
Keď som vyberal na prelome august/september nič lepšie za tie prachy nebolo po ruke. Ako prvé som plánoval vymeniť tie kľuky za 105 ale dnes mi vôbec ale vôbec nevadia A radšej som vymenil kolesá.
Do Werku? To je na slovensku?
Ale ved to je jedno, myslim ze prvotny servis po 100km zvladne 90% uzivatelov tohto fora.
A reklamaciu u cestneho bicykla za 1300e moc neocakavam, ak aj ano, tak maju na to svoje postupy... castokrat aj ten slovensky predajca treku toho sam moc nenariesi a aj tak by bike posielal mimo Sk na reklamaciu rovnako ako ja, i ked ja by som v pripade Canyonu kumunikoval priamo s vyrobcom a nie cez importera alebo distributora...
Btw, kupoval som aj noveho Treka u nas v kamennej predajni, tak ten nakup u nas vs. Canyon z webu viem porovnat. Cesta do BB po Trek ma stala rovnako ako postovne za canyon
(áno, komín to už má "za pár")
To bude vecou vkusu skôr, mne sa tie ich decentné prevedenia veľmi páčia, proste taký gentlemani
Mam aj na servis aj na auto aj na bicykle a aj nato aby som si ten servis vedel v garazi spravit sam
Tak to si na tom dobre
Proti servisom ako takym nemam nic...