Ahojte, idete niekto na tieto preteky? Startuju tam "Pretekári s platnou licenciou pre r. 2015 a zakúpeným štartovným číslom CPV pre r. 2015 !", tak sa chcem opytat, ze to mi staci mat tu licenciu pre kategoriu Cyklistika pre vsetkych (prvy odkaz) a zaplatit startovne, ci treba aj ziadost o vydanie licencie na rok 2015 (tretie od konca) http://www.cyklistikaszc.sk/sk/submenu/registracia-klubov-a-clenov ? Dakujem za radu
tu máš propozície http://www.cyklistikaszc.sk/kalendar/propozicie/20-ko900dc0d557ac776d213dc5742.doc
stačila by ti aj táto licencia na to, aby si si mohol zakúpiť štartovné číslo CPV na rok 2015, ale keďže ide o posledné preteky v roku tak pochybujem, že sa tieto čísla ešte predávajú a aj keď hej tak sa ti to neoplatí...ak si pozrieš propozície, tak v rámci tohto kola MRC je organizovaný aj pretek pre verejnosť (ľudia bez licencie, resp. s licenciou ale bez zakúpeného čísla CPV), ktorého sa môžeš zúčastniť po zaplatení štartovného...
Tie propozicie som praveze videl len som si nebol isty, co musim mat kupene a co nie, aby som zbytocne neplatil za nieco co netreba, najprv som si myslel, ze kedze to je CPV (cyklistika pre vsetkych) tak sa plati len startovne a nic viac
ono je to vlastne slovenský pohár masters a keby si chcel donho bodovat, tak musis splnat nejake podmienky (licencia + zakupene cislo)...preto pre zvysenie ucasti a za ucelom dat moznost startovat aj verejnosti sa na niektorych kolach SP masters (MRC) organizujú aj perteky pre neregistrovanych, kde platis len startovne a nepotrebujes mat zakupene nic ine
Dakujem, tak ako si pisal, kupovat startove cislo sa mi vazne neoplati kedze to su posledne preteky roka. Inak, presne v rovnaky den sa ide v Spiskej Novej Vsi slovensky pohar casovka do vrchu, takze kolko ludi sa aspon plus minus da ocakavat ze pride na ten posledny Merida Cup pri BB?
tu nájdeš výsledky jednotlivých kôl, a väčšina účastníkov chodí na každé kolo, ako už kolega spomenul, snažia sa dlhodobo zbierať body a potom uchádzať o umiestnenie v celkovom poradí http://www.cyklistikaszc.sk/sk/cyklistika-pre-vsetkych/kalendar-prop-vysl nakoľko žiadne iné veľké podujatie tam nie je (teda ja v kalendári nemám ), tak asi celkom dosť účastníkov bude
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stačila by ti aj táto licencia na to, aby si si mohol zakúpiť štartovné číslo CPV na rok 2015, ale keďže ide o posledné preteky v roku tak pochybujem, že sa tieto čísla ešte predávajú a aj keď hej tak sa ti to neoplatí...ak si pozrieš propozície, tak v rámci tohto kola MRC je organizovaný aj pretek pre verejnosť (ľudia bez licencie, resp. s licenciou ale bez zakúpeného čísla CPV), ktorého sa môžeš zúčastniť po zaplatení štartovného...