Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
podvečerný relax na minčole.... dolu zjazdovkou na vrchu aj od nádrže..cez trniny, zas ťažia a na luke oplotenie s eletrikou a krovkami... podklad mokrý ale bez blatka, o 18tej hore
02:07/28,9km/1017vm
Dnes som to po pozeraní majstraku nevydržal a vybehol som za dom na brezovec pochrtiť
po pol hodinke už mrholenie a dáždik. podklad suchý neskôr vlhký prach čo sa lepil na kolesá....
26,5km/1h50/860vm
dnes s Lubik_DK nevinný výjazd na chatu, nakoniec z toho bol trip cez valisovskú do zábavy-hruštína..odtial dolu kde sme zle odbočili a 10km sme šli opačným smerom, potom sme našli cestu na Príslop a dolu cez podzámok do DK.... pod hrebenom bratislavská zima 5,3st a severáčk.....
od príslopu sme šli už v mrholení domov- celkom mám nakúpené
56,7km/3h43/1417vm
motkanie nad Kňažou. kd mi skončila cesta pri posede s návnadou na medveďa potom na raciborsku zjazdovku a cez Zaskalie a trniny domov.. aj sucho ,aj blata, aj prehánka. docela kosa
25,km/02:01/820vm
pekne si si naložil kopčekov.
ja dnes o 16tej kasiku na holu do sedla a s partičkou bikerov po hrebeni na príslop,potom dolu na podzámok a cez racibor do DK-2h41/43,6km/1108vm
blata len trošku ale všetko jazditelne a tie výhlady.. mám len pár fotos
tak dnes z rána z RK na smrekovicu -alpu-siprun-malino-pod sidorovom do RK
dole hic hore fučák a kosa nad smrekovicou. inač všetko krasne uche....
43,7km/3h17/1468vm
zihadlo 5 dnes som tiež išiel cez Kubínsku, ale okolo obedu .
Smerom na Minčol na Príslopec a spať poza hruštín na Príslop a racibor do DK.
Terén v super stave bez blata, ale smerom na príslopec som si radšej pospevoval. Nemal som z tej divočiny moc dobrý pocit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
02:07/28,9km/1017vm
po pol hodinke už mrholenie a dáždik. podklad suchý neskôr vlhký prach čo sa lepil na kolesá....
26,5km/1h50/860vm
od príslopu sme šli už v mrholení domov- celkom mám nakúpené
56,7km/3h43/1417vm
25,km/02:01/820vm
ja dnes o 16tej kasiku na holu do sedla a s partičkou bikerov po hrebeni na príslop,potom dolu na podzámok a cez racibor do DK-2h41/43,6km/1108vm
blata len trošku ale všetko jazditelne a tie výhlady.. mám len pár fotos
dole hic hore fučák a kosa nad smrekovicou. inač všetko krasne uche....
43,7km/3h17/1468vm
32,5km/1h42/600vm
PS: foto z novej mydlovky
nejake panoramata z mydlovky
30,1km/1h56/1017vm
celkom 28,9km/1h23min/737vm
Smerom na Minčol na Príslopec a spať poza hruštín na Príslop a racibor do DK.
Terén v super stave bez blata, ale smerom na príslopec som si radšej pospevoval. Nemal som z tej divočiny moc dobrý pocit