Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vidim ze si pomaly aj zaciname rozumiet. Ten zjazd o ktorom sa to vsetko toci je ta cervena o ktorej pises ze ide zo Sulova. Teda Ked ides z Rohaca-Ciakov po cervenej smerom na sulov, najprv je to take hore dole ale potom asi 3-4km zjazd do Sulova, ide to vlastne popod Sulovsky hrad (niekde je tam odbocka nan) Ked pojdes dalej na opacnu stranu. teda na Hricovsky hrad, tak je to ako pises po hrebeni a nakoniec zjazd do toho hricovskeho podhradia.
A s tou 50-tkou som to neprehanal, fakt som to tam kdesi dal.
Inac aj ta modra so sedla rohac dole do sulova je dobra, zo zaciatku su tam dobre tie klopene zatacky:) ze?
Hlavne ze sa rozumieme....:)
Zobraziť komentár 21.11.2005 - 20:18:14
00
Inac odkial si?
Zobraziť komentár 21.11.2005 - 20:19:01
00
no super :) no z Rohaca-Ciakov smerom na hrad sa da tych 50 spravit, to pripustam, len ma nenapadlo, ze tym smerom este jazdis, ja som to uz vypustil, odkedy je tam ten piaty stupen ochranneho pasma a okrem toho je tam par popadanych stromov a som lenivy :) inak na tu cervenu sa da dostat aj neskor zdola z luky, je tam teraz vyjazdena nova cesta ked cistili les a vyhnes sa tak Brade, ktora je hlavnym dovodom pre ten piaty stupen a pritom neprides o ten usek kde sa da vydupat tych 50km/h :) ....a ta modra je super, ale byvavala lepsia, tento rok bolo na Strazovskom maratone asi mokro alebo co, lebo je dost rozryta a hore v tej halde listia nikdy nevies co chytis, ale tie zatacky a jemne vlnky stoja za to...najlepsie je aj tak ten usek po luke a priamo do krcmy :) ....a inac som zo Ziliny
Zobraziť komentár 21.11.2005 - 20:40:47
00
Tak som rad ze sme sa dohodli:) Nevedel som ze je tam piaty stupen ochrany, ale myslim ze tu prirodu moc neposkodim a ochranati by ma stejne nechytili, takze sa to v najblizsom case nechystam vypustit. Ta modra je teraz fakt nejaka rozryta, stahovali tam drevo, skoro som to raz napalil do takeho maleho lesneho traktor ktory tam len tak nechali v strede cesty za jednou zatackou:( Tadial isla tento rok trasa maratonu? Ja som tiez zo ZA.
Zobraziť komentár 23.11.2005 - 21:04:47
00
no nie som si celkom isty, ale ked som tam bol par dni po nom, tak sa mi zdalo, ze musel ist aj tade.....a kludne si tade jazdi, ochranara tam v zivote nestretnes :) ja tam nejazdim kvoli svojmu presvedceniu....a to s tym neposkodenim mas pravdu len ak neratas eroziu pody, ktora je podla nejakych prieskumov (ktorym celkom verim) 100 krat horsia od cyklistu ako od chodca...niezeby by mi branilo zjazdit cokolvek, to len aby si poznal hlavny argument ochranarov :)
Zobraziť komentár 24.11.2005 - 09:24:00
00
Ta poda to hadam prezije, ved tam jazdi tak malo ludi... Ked niekedy citam clanky ze v cechach niekde jazdi tolko ludi a chodi tolko turistov ze si navzajom zavadzaju a nadavaju, tak sa mi nechce verit. Ja som rad ked niekoho vobec stretnem. Mozes napisat to tvoje presvedcenie preco tam nejazdis? Celkom ma to zaujima.
Zobraziť komentár 24.11.2005 - 18:35:25
00
no co ja viem, nie som ziadny zaryty ochranar, ale nemusim s bikom liezt niekde, kde si to vyslovene nezelaju a snazia sa to presadit najvyssimi moznymi ochrannymi prostriedkami ake maju...poznam to tam dokonale, nic nove ma tam necaka ...a mozno som predsalen zaryty ochranar :) je to akokeby si liezol so zmrzlinou do muzea, oni tam chcu nieco chranit a ty na to kydnes zmrzlinu...keby som o tom nevedel, tak by to este slo, ale tento rok sme tam robili vacsiu akciu (malo tade prejst asi 80 ludi) a dostali sme povolenie na cele Sulovske Vrchy s vynimkou oblasti Brady. no skratka tam nejazdim....je to moja jedina vynimka pokial si spominam :)
Zobraziť komentár 24.11.2005 - 20:21:59
00
Co za akciu ste to tam robili, ked vam ochranari nepovolili vstup do tej oblasti??? Ja som za ochranu prirody, ale nie je to tam v takom stave, ze by tam sem-tam nemohol niekto prejst. Ved stejne vela ludi na bikoch sa tam nedotrepe, nemam pravdu? Inac tie skaly a tie vyhlady su perfektne. Nemam sa tam ako inak dostat ako na biku. Len skoda ze nieco ako ochrana prirody nepoznaju ty co tazia v lese drevo. Poznal som jednu peknu lesnu cestu a raz som tam isiel a vyzeralo to tam ako na tankodrome, tam to drevo asi fakt tahali na tankoch alebo niecom podobnom???
Zobraziť komentár 24.11.2005 - 22:39:36
00
im tam ale asi ide hlavne o zver a o hniezdiace orly alebo co, skratka tam chcu mat klud...viem ze tam vela ludi na bikoch nechodi, len zopar manikov a je mi jasne, ze som na biku urcite tichsi ako V3Ska co tam beha po drevo :) asi chcem mat len ciste svedomie...a robili sme tam taku sutaz stvorclennych hliadok si pozri toto ak chces http://www.skzbor.host.sk/antropoid.htm ...nie je to aktualizovane este :) niekto nema cas...
Zobraziť komentár 25.11.2005 - 08:10:55
00
Pri takomto mnozstve snehu sa asi v Sulove moc jazdit na biku neda, ale chodi tam niekto bezkovat???
Zobraziť komentár 18.12.2005 - 20:01:23
00
keyboard_arrow_up