Pokiaľ chceš nechať bajk konzervatívny a monochromatický tak za mňa čierne bowdeny.
Ja by som sa s tým však možno trochu pohrala. Keď už máš na ráme ten červený prúžok tak by som ho trochu využila. Zvolila by som strieborný Nokon, alebo I-link a vložila tam niekoľko červených článkov. Červené články umiestniť ku koncom, t.j. k prehadzovačke a k dorazom na ráme, alebo výstup bowdenu spod omotávky.
Wladix to trafil, Ultegra kluky resp prevodniky su proste hnus. nevidiel som este cestak na ktorom by vyzerali dobre. ja mam celu sadu Ultegru ale kluky by som tam nedal ani keby mi ich dal niekto zadarmo. hentaka ziletka si zasluzi nieco originalnejsie a krajsie!
nahodou mne sa ultegra paci, su biky kde ta siva sedi. K bowdenom , nokon s tymi cervenymi koncovkami by tam vyzeral fakt super. Wladix a cim by si to vylepsil, talianskou kopiou shimana ?
Ja by som tam dal DA.
Nejak predpokladam, ze niekto kto si kupi titanovy ram neriesi ako prvoradu vec pomer cena/vykon, kde je samozrejme tazko tej Ultegre konkurovat...
Kristina, rozumiem o co ide, zle som sa vyjadril (pardon). Ale viditelnost jedneho clanku je na urovni koncovky (ukoncenie bowdenu, ci uz clanok alebo koncovka).
Napíšem môj názor - NOKON je podľa mňa "piece(s) of shit" - mal som oranžový slimline - za danú cenu je spracovanie nekvalitné, t.j. množstvo kazov na eloxe a dokonca i rôzne odtiene oranžového eloxu; po niekoľkých kilometroch (bez blata) stupňujúce a naozaj veľmi nepríjemné a hlasné škrípanie a vŕzganie bowdenu pri otáčaní "volantu" ale nemusíte sa toho báť - na internete výrobca odporúča pracne vyčistiť každý polcentimetrový dielik nokonu a je po probléme - môžem potvrdiť a túto procedúru odporúčam vykonať každých tristo až päťsto kilometrov, takže vášnivý cyklista tak stratí čistením niekoľko dní-týždňov za rok;
toľko moja skúsenosť...snáď som tak niekoho ochránil pred touto nástrahou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja by som sa s tým však možno trochu pohrala. Keď už máš na ráme ten červený prúžok tak by som ho trochu využila. Zvolila by som strieborný Nokon, alebo I-link a vložila tam niekoľko červených článkov. Červené články umiestniť ku koncom, t.j. k prehadzovačke a k dorazom na ráme, alebo výstup bowdenu spod omotávky.
Nejak predpokladam, ze niekto kto si kupi titanovy ram neriesi ako prvoradu vec pomer cena/vykon, kde je samozrejme tazko tej Ultegre konkurovat...
Ja by som mozno uvazoval o oziveni farbou vo vacsom, nez len koncovkami bowdenov (kto si to tam vsimne okrem detailnej fotky).
toľko moja skúsenosť...snáď som tak niekoho ochránil pred touto nástrahou...