nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Typickí Amíci,všetko skracujú(mená,názvy) tak prečo by neskrátili hymnu?Ale ráno u mňa zabodovali v rádiu expres,kde pustili originál vyhlasovanie víťazov a zahrali mu pekne celú hymnu.
Keď sa tento rok a aj v minulosti robila veľkolepá šou hokejistom,ktorí vyhrali trofeje pre ,,americké mestá"tak dúfam,že dôstojne privítame majstra sveta, ktorý vybojoval titul pre Slovensko.
Celý víkend som bol ,,slamenný vdovec" ,tak sme pozerali spolu so susedom,neskutočný adrenalín,vykrikovali sme a povzbudzovali a keď bol v cieli, vyskakovali ako malé deti.A nakoniec prišiel pre mňa šok-človek ktorý sa o cyklistike vždy vyjadroval s dešpektom(pre neho sú to sypači navlečení v neopréne) pri vyhlasovaní víťazov vstal a s hrdosťou spieval hymnu.Ešte keby sa podaril rovnaký úspech aj na OH....
Myslím že eufória bola podobnej tej hokejovej s 2002 roku keď sme sa stali MS.
Nejednemu vyhrkla aj slza.
Áno, je to tam... Na móle pri svätom Nikiforovi (?) či ako sa volá? Akurát z iného uhla