Tiez uvazujem nad Sony alebo nieco podobne len preto, ze ma stabilizaciu. Nemozem dlho pozerat na video bez stabilizacie spusta mi to migrenu ktora trva aj niekolko dni. Ten SW VirtualDub mi nefungoval dobre, sekalo video aj zvuk.
Nejako sa mu nepacil orig file co davala kamera. Tak som to musel decodecovat na nieco ine a potom uz to len blblo. Verim tomu, ze ti to funguje lebo recenzie na to su len dobre. Ale ja som take stastie nemal.
...áááááá už sme vo vtipkárovi.
Dám teda veci na správnu mieru.
Bike aj keď je vo veľkosti "S" je mojej polovičke veľký resp.dlhý - tak sme skracovali z 8cm na 5cm predstavec a ak ešte nebude dosť, tak skúsime ešte sedlovku bez OFSETu.
A k tomu ***** mám štandard (asi)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..inak zvuk nemoze sekat - so zvukom ten Deshaker plugin nic nerobi
tu: http://www.ocplus.sk/obchod-Slinky-Sport,40.html ale to je minulorocny model vo vypredaji
Moja nie.
...no pokiaľ ho máš na desať čísiel , tak sa nečudujem , že ti to vravia. A naopak Lubik je asi KING
Nič si z toho nerob, iste nájdeš jednu, ktorej to nebude vadiť
Dám teda veci na správnu mieru.
Bike aj keď je vo veľkosti "S" je mojej polovičke veľký resp.dlhý - tak sme skracovali z 8cm na 5cm predstavec a ak ešte nebude dosť, tak skúsime ešte sedlovku bez OFSETu.
A k tomu ***** mám štandard (asi)