ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Toto bol ten istý prípad. Posielal som foto mostíka z fóra.
Uvidíme, ako to bude fungovať alebo nefungovať s novým riaditeľom Mestských lesov Bratislava.
Chvalim, ze ziadna faktura, ale vlastnymi silami.
Mensia cata manualnych pracovnikov by sa urcite uzivila na pripadne upravy v Karpatoch.
Mostik je teraz uplne fajn, aspon pre mna, ale myslim, ze tu oznacenu cast nejaki rychlici zase sundaju.
Bud bez zabradlia alebo s tymto rozsirenim,kedze tade jazdia aj patlaci a jazdit budu,nie je predsa normalne to vkuse opravovat.
Priznam sa ze ja som si dnes podvecer ani nevsimla ze je to rozsirene
P.S. Je plno inych miest, kde su na trailoch mostiky bez zabradli, a je to urcite lepsie.
To by som asi potom nedal
Tak ale to si potom nikdy nemohol asi ani skusat dat mostiky na Troch jamach a na zelenej z Kosariska hore smerom na cervenu. Myslim tie mostiky, co uz neexistuju. Boli dost uzke, sli cez padnute stromy a bolo potrebne priamo na nich prekonat stupanie. Tie boli tazke. Ten na Cerovke je fakt aktualne pre dochodcov.
Ale STN tam v minulosti rad testovaval utesnenie lozisk a naberanie vody do tretier. Kto vie, ci ho to este nepreslo.
(sorry za offtopic, ale nedalo mi)
V nedelu asi prvykrat som brodil