Aj tie uz robia roky. SE sa odtial z nejakej casti budovy stahovali uz asi pred 5 rokmi.
Ak dobre citam medzi riadkami, tak teraz chcu v podstate vsetkych zostavajucich najomnikov slusne vyhodit, aby to mohli cele nanovo prestavat a zacat odznova.
Inak zabavne je, ze tam teraz nejaky developer ide tu byvalu budovu SLSP rovno na krizovatke s Miletickou prestavat na byty. Chcem vidiet co za pacientov si tam kupi byty, lebo normalny clovek na take miesto dobrovolne zit nepojde.
nahodou, pokial to nebude drahe, tak to bude idealne na prenajimanie CPckarom ktori su zamestnani v danej lokalite a budu to mat 2 minuty peso do ofisu
Aj CPckari si ale predpokladam chcu aspon otvorit okno. To sa v tychto bytoch nebude dat v podstate ani v noci. No ale ved vsetko je otazkou dopytu a ponuky, takze trh urci za aku cenu to je predajne a za aku prenajimatelne.
tak tazko cakat hocijaku novostavbu v meste pod 2000 eur/m2... a CPckari uz aj teraz byvaju v podnajmoch v 40-50rocnych bytovkach na opacnej strane cesty....
ee, ceny rastli kvoli vseobecne nizkym sadzbam... 2% urok a podobne... dotovane hypoteky dostanu len ludia s tak nizkym prijmom, ze nad novostavbami ani nemozu uvazovat
Na digestory su odbornikmi ludia na rouming.cz
Inac z toho apolla uz odchadzaju aj banky, do 17.oktobra to ma byt cele vypratane :/ toho statika by mali zavriet, posral co mohol. Len by ma zaujimalo, ci robil statiku aj na budovach Apollo 2, ci jedneho dna nezavru aj tie.
Aj CPckari si ale predpokladam chcu aspon otvorit okno. To sa v tychto bytoch nebude dat v podstate ani v noci. No ale ved vsetko je otazkou dopytu a ponuky, takze trh urci za aku cenu to je predajne a za aku prenajimatelne.
...no ani v "mrakodrapoch" si neotváraš okná? Či? ...ale máš pravdu , ja by som tam tiež ani neprebýval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak dobre citam medzi riadkami, tak teraz chcu v podstate vsetkych zostavajucich najomnikov slusne vyhodit, aby to mohli cele nanovo prestavat a zacat odznova.
Je to zona so zlou karmou - Apollo, Trinity...
Stara Orange centrala a biznis centra na Plynarenskej tam stoja bez problemov 10+ rokov.
EDIT: Tu je nieco k tomu: http://reality.etrend.sk/byvanie/apollis-nove-startovacie-byty-v-ruzinove.html
To nebudu byty pre rodiny na trvale byvanie.
PhilJ : cena je skutocne ludova 2280e / m2 a CPckari budu odtial chodit do novych kanclov v spominanom Apollo centre, ktoru podopru nejakymi bambusmi
joj skoda, uz mi tam zrusili postu, a v blizkej dobe teda zrusia aj drogeriu a hlavne potraviny. A skvela cinska restika je uz tiez zrusena :/
Inac z toho apolla uz odchadzaju aj banky, do 17.oktobra to ma byt cele vypratane :/ toho statika by mali zavriet, posral co mohol. Len by ma zaujimalo, ci robil statiku aj na budovach Apollo 2, ci jedneho dna nezavru aj tie.
tam su odbornici na vsetko, od kvantovej fyziky az po zirafkine ho*no
...no ani v "mrakodrapoch" si neotváraš okná? Či?
vtedy to bolo apollo 2