chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
jak zistim ktoru verziu plastou mam na bajku ked tam nieje nic napisane?.... mam povodne X-Kingy 29/2,4, maju 1800km, stuple su ok, jeden defekt za ten cas.... som s nimi spokojny a asi by som pri nich aj ostal do buducna..... len mi vrta v hlave co to je za verziu... a ci pripadne je vhodna na bezdusu...
No ak tam nie je nič tak by to mala byť najnižšia kevlarová rada od Conti (Teda dúfam, že drát to nie je). Čiže ani ProTection ani RS, proste klasika. Na pohodové jazdenie najlepšia voľba z tých troch
to sa pytas mna Lojzo?..... nic som nedal ....boli na bajku ked som ho kupil...... ja chcem ine vediet...... tie plastu su ok na moje jazdenie a chcem vediet co to je za verzia.....
... sak si ich videl....... dalsie chcem take iste
TesakJednotlivé verzie sa odlišujú napr. farebným označením X na bočnici. Napr. základná verzia je X biele. Protection verzia biele X v bledo žltom ráme. Race sport má X len orámované sýtou žltou. Verzie rozoznáš aj podľa bočníc. Základná má jemné sieťkovanie. Race sport má bočnicu hladkú, Protection má štvorčekovanú a túto verziu poznáš aj podľa toho, že bočnice sú tvrdé ako z plechu. No a nakoniec to zistíš aj podľa váhy pneumatiky. Race 29/2,4 - 850 gr, Race sport 580 gramov a protection 760. (udávané výrobcom ale spravidla je to niečo viac)
Na základnej verzii bolo uvedené, že boli vyrobené niekde v Ázii. (nepamätám sa na štát ale Čína to nebola) RS a Protection by mali byť vyrobené v Nemecku.
Keď ti dobre slúžia, nemusíš špekulovať nad verziou. (základná verzia si pred dvoma rokmi bola totálne zlá. Trhali sa štuple a bočne hádzali) Ja som mal staršiu základnú verziu robenú ešte v Nemecku a tá bola OK.
Ak chceš X King použiť ako bezdušák, mne sa osvedčila verzia Protection. Použil som aj Race sport ale rýchlo sa z nej strácal tmel. (max 2 mesiace) Protection (4-6 mesiacov)
Základná verzia nie je určená ako bezdušák. (má riedke plátno)
Pred Malou Fatrou som dal moj Karpatsky special (TM) dole, nech si trocha odpocinie. O vyse 20g menej ako oficialne ma mat. Preco asi... Za niekolko tisic km na zadnom len 1 defekt.
Jazdim v predu novy Nn asi mesiac. Starsie som nemal, neviem porovnat. Predtym som jazdil conti xking, vidi sa mi ze s NN si to viem viacej pustit v tazsom terene. Za mna spokojnost zatial.
Nejako to zapadlo bez odpovede na konci stránky, tak citujem svoju vlastnú otázku. Má niekto skúsenosť s týmito plášťami?
Ten minion drzi perfektne bol som s nim velmi spokojny. Teraz mam momentalne high roller II 2.30 vpredu a ten mozem tiez iba odporucit. So schwalbe skusenost nemam. Vzadu mam maxxis ardent 2.25
Minion je top plast tak ako aj High Roller ( dopredu hlavne). No ten Ardent uz nechcem. Super plast dokym nepride strmy zjazd a nebodaj este na sypkom povrchu.
V zasade ano, v skratke, to nemozes porovnavat vobec .. jeden plast je do tazsieho terenu v MK, kde hrozi sypky povrch, listie, blatko a pod. a urcite nie je iaden rychlik. Druhy je rychly univerzal, nevhodny na mokro a blato, idealny na suchy , tvrdy povrch, kamene a asfalt.
zdravím nejaký vhodný plášť pre 55%lesné cesty 35%traily 10%asfalt ? Nemam ani šajnu čo mam vybrať a to som čítal asi 30 strán dozadu. Za každú radu ďakujem
zdravím nejaký vhodný plášť pre 55%lesné cesty 35%traily 10%asfalt ? Nemam ani šajnu čo mam vybrať a to som čítal asi 30 strán dozadu. Za každú radu ďakujem
....na Cannondale 29-er mám Schwalbe racing ralf 2,1 evo vpredu aj vzadu a mne to stačí...predsa mám už svoj vek a ak chcem zakaliť beriem endurá s Hans Dampf 2,35...tak si vyber
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyskúšaj a uvidiš či budu prepúšťať. Aspoň si to vyskúšaš.
No ak tam nie je nič tak by to mala byť najnižšia kevlarová rada od Conti (Teda dúfam, že drát to nie je). Čiže ani ProTection ani RS, proste klasika. Na pohodové jazdenie najlepšia voľba z tých troch
... sak si ich videl....... dalsie chcem take iste
Na základnej verzii bolo uvedené, že boli vyrobené niekde v Ázii. (nepamätám sa na štát ale Čína to nebola) RS a Protection by mali byť vyrobené v Nemecku.
Keď ti dobre slúžia, nemusíš špekulovať nad verziou. (základná verzia si pred dvoma rokmi bola totálne zlá. Trhali sa štuple a bočne hádzali) Ja som mal staršiu základnú verziu robenú ešte v Nemecku a tá bola OK.
Ak chceš X King použiť ako bezdušák, mne sa osvedčila verzia Protection. Použil som aj Race sport ale rýchlo sa z nej strácal tmel. (max 2 mesiace) Protection (4-6 mesiacov)
Základná verzia nie je určená ako bezdušák. (má riedke plátno)
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-x-king-protection-29x240-mtb-plast-kevlar-120543.html
spravna fotka by mala byť taka.
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/continental-race-king-protection-29x220-mtb-plast-kevlar-623112.html
Continental Race King 27.5x2.20" ProTection plášť, TLR, kevlar
67,99 €
MOC 74,99 €Ten minion drzi perfektne bol som s nim velmi spokojny. Teraz mam momentalne high roller II 2.30 vpredu a ten mozem tiez iba odporucit. So schwalbe skusenost nemam. Vzadu mam maxxis ardent 2.25
malo by zalezat aj na tom, v akom pocasi a ako jazdis ...
a ako vyzeraju tie lesne cesty a traily ...
...ja som menil na to naše Košické -domáce jazdenie takto... post1004480.html#p1004480
....na Cannondale 29-er mám Schwalbe racing ralf 2,1 evo vpredu aj vzadu a mne to stačí...predsa mám už svoj vek a ak chcem zakaliť beriem endurá s Hans Dampf 2,35...tak si vyber