nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
ešte pridám stanovisko prečo nešlo to vysielanie
Švajčiarska spoločnosť IMG Media, ktorá predáva TV práva približne z polovice cyklistických pretekov, podpísala so Slovak Sportom zmluvu na live vysielanie Abu Dhabi Tour v rokoch 2015 až 2017 (zmluvu som videl). Následne tá istá spoločnosť predala TV práva Eurosportu s exkluzivitou pre Slovensko. O tejto situácii televíziu nikto neinfomoval. Tá mala podpísanú zmluvu, takže by nikoho nenapadlo, že ju Švajčiari nedodržia. Na problém prišiel až technik televízie, ktorý ani desať minút pred prenosom nedostal satelitné koordináty a domnieval sa, že ide o technickú chybu, ktorá sa občas stáva, že sa vysielanie začne neskôr. Keď však prenos na Eurosporte začal bez problémov, kompetentní začali zisťovať, čo sa deje. Po viacerých telefonátoch boli riaditeľovi televízie oznámené vyššie písané skutočnosti a televízia momentálne vyžaduje od IMG Media nápravu alebo kompenzáciu. Rokovania prebiehajú.
OMG, viem, co to nepodarene logo predstavuje a ze to je logo
Ked moze s camelom jazdit Sagan, mozu aj ostatni ziletkari.
Jak nebol pozicne dobre,ved bol druhy hned za Saganom.Bolo hned jasne ako zacal Sagi z dialky spurtovat a za nim visel jazdec z Tinkofu,ze mu rozbieha spurt.Aj Kittela som tam tusim okolo kilometra pred cielom videl tahat peloton,tiez sa tusim nezapojil do spurtu.
Ale len pod zadkom. Nie na chrbte
máš pravdu, ja som to pozeral v práci, takže som to nevnímal na 100% a videl som to až od momentu, keď už nebol za ním v háku
Abu Dhabi Tour 2015 - Stage 1 - FinishOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ano, ale vzhladom na to ze 99,99% z nas nema doma peoplemeter, tak nase sledovanie cyklistiky nic nezmeni
http://www.tns-global.sk/oblasti-posobenia/tv-audience
a odkedy sa stream cez net mera peoplemetrom???
ved ono si vedia pozret traffic.. kto, odkial, ako dlho, z coho.....
1. Dres z pretekov
2. Dres majstra sveta
3. Dres majstra krajiny
4. Tímový dres
snad bude do zaciatku buducej sezony fit a este Petra poriadne poprehana na klasikach.