Styl-nestyl, gyc-negyc, su to gramy naviac! A okrem toho by to mohli vyrobit tensie, nech to tak netrci. Hm, asi som pozer kombinovany s gramarom.
co tensie - malo to vyzerat elegantne ako apple produkt (za cias Jobsa) s klasickym bodkovym displejom, zobrazovat cas, nadmorsku vysku, teplotu atd... hento je grc
stabilizovany zdroj by pri mne nemal uplatnenie (mat ho len na toto sa moc neoplati)
dobre vediet a tych adapteroch - v pripade problemov s pumpou viem kde hladat
hh sikovne taku packu na spustenie si musim dorobit tiez , ja ho otocim a tuknem do zeme
inak ten hasicak ma tiez autoventil a keby sa mi chcelo ( co nechce ) , tak to nafukam aj pumpou
Bejvavalo... Ani si to nepamätám ale moja stará áno... Keď sme spolu chodili, bývala sama a všetko malo svoje miesto ... Na milimeter!!!.... A ja som vraj po každej noci u nej posunul toľko veci, koľko som stihol... A ona bola vždy na prášky z toho... Krásne časy aj keď si to nespomínam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co tensie - malo to vyzerat elegantne ako apple produkt (za cias Jobsa) s klasickym bodkovym displejom, zobrazovat cas, nadmorsku vysku, teplotu atd... hento je grc
Ps pisal som bezduse a nie UST a rafik je iba Tlr a treba mu pomoct proste
cim napajas ten maly kompresor ?
Ale asi myslis na nieco taketo: https://www.datart.sk/Adapter-Temium-1196634-Adapter-220v-12V.html
ja mam nejaku redukciu, ale ta mi je napikacu, nakolko da asi len 0.5A a ten kompresor potrebuje viac ...
http://www.gsmcentrum.cz/adapter-redukce-z-220v-na-12v-60w
http://www.autodoplnky-prodej.cz/30411-adapter-napeti-z-220v-na-12v.html
Alebo potom klasicky stabilizovany zdroj.
dobre vediet a tych adapteroch - v pripade problemov s pumpou viem kde hladat
Bateria z helikopterky 12V lipo, autobaterka v aute, ale najcastejsie stary zdroj z PC, takze podla potreby
inak ten hasicak ma tiez autoventil a keby sa mi chcelo ( co nechce ) , tak to nafukam aj pumpou
dik
jezus ma nasmeroval - tie adaptery, ktore linkoval su sice "drahsie", ale spratnejsie
A inak aky prikon ma vlastne ten kompresorcek?
prikon si nepamatam vobec - bud som tie ampere ratal, alebo su tam napisane
priatelka ho upratala a netusim kam