[quote=""][/quote] (ta fotka cestaku)
K tejto fotke som chcel napisat,ze teraz budeme tak do maja,juna pocuvat,respektive citat,ze provokujes.Ze my tu mame zimu a podobne.A ako tak pozeram,tak uz to zacalo.
Mne pokiaľ v kuse neprší a nenadr.. meter snehu žiadna zima nevadí. A pokiaľ nehučia hektolitre vody z neba ako teraz, tak mám rád aj také to jesenné hmlisté jazdenie lesom. Je to určite lepšie ako keď sme pred cca dvomi mesiacmi nadávali na pomaly 40st. teploty.
Ale sem-tam by som pojazdil aj takú exotiku ako PEDRO.
Etse jeden vyletik, objaveny farma (alebo ako to nazvat) Abelova, na konci Lozorna, mysleli sme ze tam aj nieco zjeme, ale uz nic nemali o cca 14:00:-)
Parádne jazdenie na novučičkom Felte DECREE FRD
Rad trailových bikov DECREE s pružením 150 / 140 mm, bude mať 5 modelov s cenou od 3 150 do 9 999 eur a zážitky z jazdenia v recenzii spíšem už čoskoro
Zareagujem aj napriek tvojmu menu janprznitel, este tam urcite bude uvedene, ze ma presne 11,17 kg a tiez, ze si musim kupit chranice na kolena/lakte, pretoze s tymto strojom je to uplne iny level jazdenia, kedy moje schopnosti nestihaju a bike stale nema dost...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla mna ta reklama je uplny bullshit, pokial sa ten bicykel sa neda pouzit ako sexualna pomocka pre zeny!
K tejto fotke som chcel napisat,ze teraz budeme tak do maja,juna pocuvat,respektive citat,ze provokujes.Ze my tu mame zimu a podobne.A ako tak pozeram,tak uz to zacalo.
Ale sem-tam by som pojazdil aj takú exotiku ako PEDRO.
neklam, v zime tam mate menej ako 25
Bolo to myslene, ze teraz v Oktobri tu stale je 24-28 C. Mas pravdu, v zime je tu menej, 15-22C vsak stale na zimu nie je zlych
Rad trailových bikov DECREE s pružením 150 / 140 mm, bude mať 5 modelov s cenou od 3 150 do 9 999 eur a zážitky z jazdenia v recenzii spíšem už čoskoro
Veľkosť je M a moja výška 172