Nedávno sme absolvovali jeden prekrásný etapák v Afrike, kde sa nám podarili vyhrať dve z troch etáp. Tu je video z druhej etapy.
Btw je to moje prvé video, takže nič profesionálne nečakajte! Coast 2 Coast MTB Challenge 2015 (2. Stage)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Inak kto kukal? Suhlasite s vysledkami? Na Pikbiku je dobry flame o tom Inak mal podla mna vyhrat Semenuk. A ten double backflip mal teda gule z ocele! Snad sa typek vyzdravi rychlo...
v dobrom závidím, veľmi rád by som chcel zrealizovať podobnú cestu... neni nad to mať super parťáčku ... ešte keď ste dali do videa Púchov, Štúrovo.. pekne
Thenemesishardproduction presents :
Dolna breznica (mozno horna nie som si isty teraz) 2015/10/18 nemesishard & orlovecskOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
mimochodom, to zmazane video z Islandu co som sem minule dal, sa da stiahnut na uloz.to, vola sa "Ashes to Agassiz".
bolo to odvsadial zmazane kvoli mnohym staznostiam ze nicia prirodu a jazdia mimo singlov. ale aj tak stoji za to ho vidiet.
paci sa mi koniec trailu v 2:09 , zaujima ma ako sa dostal do tej prdele-rozumej kolko stoji helikoptera
ale inak velmi pekne spravene, keby tam bolo slnecno a teplo aj by som isla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw je to moje prvé video, takže nič profesionálne nečakajte!
Coast 2 Coast MTB Challenge 2015 (2. Stage)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=yuw8IApVi60
Neviete čo je to za song od 0:50 ?
ma taketo veci si stiahni appku Shazam
edit: obehol ma
https://www.youtube.com/watch?v=5t-YXuzXna4&feature=youtu.be
v dobrom závidím, veľmi rád by som chcel zrealizovať podobnú cestu... neni nad to mať super parťáčku
Insane mountain bike ride - Project Canyon RideOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Dolna breznica (mozno horna nie som si isty teraz)
2015/10/18 nemesishard & orlovecskOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ICELAND. PROVEN HERE.Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
bolo to odvsadial zmazane kvoli mnohym staznostiam ze nicia prirodu a jazdia mimo singlov. ale aj tak stoji za to ho vidiet.
http://icebikeadventures.com/falki-falcon-itinerary-2015/
...
paci sa mi koniec trailu v 2:09
ale inak velmi pekne spravene, keby tam bolo slnecno a teplo aj by som isla